Dacă ești o persoană pentru care decorul primează în viziunea ta arhitecturală și pune accent pe latura pur estetică, noua gama de seminee electrice Pefoc ți se va potrivi perfect! Grație efectului de flacără luminoasă 3D ce reproduce fidel jocul focului pe lemne împreună cu tehnologia LED avansată, ai posibilitatea creării unei atmosfere speciale, care imită inclusiv sunetul produs de lemnele care ard în tihna serilor magice de iarnă. 

Promisiunea costurilor mici va fi respectată, atât în momentul achizitiei, cât și ulterior, când vine vorba de costuri pe termen lung (alimentare, întreținere). Așadar, când îți dorești o variantă inedită pentru decor, șemineul electric va deveni una dintre cele mai inspirate soluții. Majoritatea modelelor de șemineu electric sunt gândite a fi portabile (mobile), pentru a putea fi manevrate cu ușurință, dintr-o încăpere în cealaltă – tot ce ai nevoie este o priză în care să-l conectezi. Astfel, atunci când îți renovezi o cameră în căminul tău și nu se va mai potrivi cu noul decor, poți să îl muți în altă cameră, sau atunci când decizi să te muți într-o locuință nouă, îți va fi extrem de ușor să iei șemineul electric cu tine, alături de restul mobilei.

În casa de vacanță sau cabana de la munte, în care stai doar în weekend-uri sau în anumite perioade din an și dorești căldură instant, un șemineu electric te va ajuta să încălzești în cel mai scurt timp, camera de zi sau un foaier de pana la 40 mp, iar căldura se va resimți încă de la primele minute de funcționare, mult mai rapid decât dacă ar trebui să încălzești cu o sobă pe lemne, spre exemplu.

Instalarea unui șemineu electric PEFOC se face rapid și simplu, în aproximativ 25 de minute! Fără alte costuri, manopere, meseriași! Montajul unui șemineu electric este unul intuitiv, iar tot ceea ce ai nevoie, se va găsi în kit-ul de instalare care vine împreună cu instrucțiunile de asamblare.

La un șemineu electric, totul este simplu: îl poziționezi în locul tău preferat, îl conectezi la o priză și apeși pe telecomandă! În plus, treptele de luminozitate ale flăcării, temperatura dorită, precum și programarea timpilor de funcționare, pot fi efectuate tot cu ajutorul telecomenzii. Ce poate fi mai confortabil decât un șemineu pe curent electric, care îți poate livra confortul absolut, printr-o simplă apăsare de buton?

Așadar, pentru a te putea bucura pe deplin de un șemineu electric performant, care face din jocul de lumini și sunetul generat de trosnetul lemnelor pe foc, o experiență vidă și autentică, fără întreruperi defectuoase sau imagini în contratimp, contactează echipa meșterilor sibieni de la PEFOC! 
Aceștia îți vor sta la dispoziție prin specialiști pasionați, cu cele mai utile sfaturi și idei pentru alegerea șemineului electric, potrivit locuinței și bugetului tău. În plus, magazinul on-line www.pefoc.ro te așteaptă cu o gamă completă de soluții termice casnice, precum: șeminee clasice pe lemne, pe gaz sau peleți, șeminee decorative, încălzitoare terasă, sobe moderne sau rustice, coșuri de fum, modele premium de gratare gradină sau grill-uri economice, toate gândite la prețuri speciale pentru fiecare buzunar și mai ales, livrate rapid, în maximum 2 zile de la data confirmării comenzii, oriunde te-ai afla în țară!