Studiază tipurile de masini de inchiriat Bucuresti, pe care le ai la dispoziție, și astfel beneficiezi de o gamă largă de avantaje. Începând de la posibilitatea de a te deplasa la orice oră, până la confortul pe care ți-l oferă un autoturism și perioada flexibilă de închiriere, acestea sunt doar câteva dintre cele mai importante elemente pe care ar trebui să le iei în considerare!

Ce mașini de închiriat București ai la dispoziție?

Pentru început, trebuie să știi că flota auto din care poți alege este una extrem de variată. De la mașinile mici, special concepute pentru oraș, până la modelele mari, de teren, pe care le poți conduce pe terenuri accidentate, toate îți sunt prezentate online, pe site-ul firmei cu care vrei să colaborezi. Cât despre brand-urile disponibile, Volkswagen, Audi, BMW, Skoda și Dacia sunt doar câteva dintre modelele spre care te poți îndrepta. Pune-ți prioritățile în ordine, pentru a-ți da seama care este autoturismul ideal pentru tine!

Ai parte de libertate în mișcare

Având la dispoziție o mașină, poți pleca la drum oricând, indiferent de ora și de locul în care te afli. De exemplu, dacă vrei să te bucuri de un concediu relaxant, dar nu ai un autoturism personal, închiriază unul. În acest fel, îți vei putea organiza programul în funcție de preferințele personale și vei putea descoperi locuri de neuitat. Mai mult, în ultima zi poți pleca spre casă mai târziu, pentru că vei urca la volanul unei mașini în care te simți confortabil, fără teamă că nu vei ajunge la timp acasă.

Confort la superlativ

Clima sau aerul condiționat, încălzirea în scaune, sistemul GPS și sistemul audio sunt doar câteva dintre funcțiile care îți asigură confortul pe care ți-l dorești atunci când conduci. În același timp, este bine să știi că toate mașinile din cadrul flotei auto sunt noi, de ultimă generație și au un design care îți oferă posibilitatea de a sta într-o poziție comodă, mai ales atunci când conduci câteva ore la rând.

Închiriezi mașina pentru cât timp ai nevoie de ea

Dacă te întrebi pentru cât timp poți beneficia de un autoturism închiriat, răspunsul este foarte simplu: de la 2 – 3 zile, până la câteva săptămâni. Perioada de închiriere este destul de flexibilă și o poți alege în funcție de cât de lung este concediul tău sau în funcție de numărul de zile în care mașina ta personală stă în service, până când este reparată. Poți inclusiv să prelungești perioada, dacă este cazul, însă trebuie să notifici firma cu care colaborezi, pentru ca reprezentanții acesteia să aibă timp să încheie un act adițional.

Ai nevoie de numai 2 documente

Atunci când te hotărășți să închiriezi o mașină, este bine să știi că îți sunt necesare numai 2 documente: cartea de identitate valabilă și permisul de conducere, pe care este recomandat să îl ai de minimum un an. Aceeași regulă se aplică și pentru șoferul suplimentar, dacă este cazul.

Caroutis.com îți stă la dispoziție atunci când ai nevoie de un autoturism modern și bine întreținut. Firma inchirieri auto este deschisă 24 de ore din 24 și îți permite să-ți faci rezervarea online, direct pe site, telefonic sau prin trimiterea unui e-mail, care să conțină numele tău, mașina dorită, numărul de zile, dar și informații despre locul preferat de preluare!

Date de contact:

Email: [email protected]

Telefon: +4 0747 134 901