Și mai trebuie să știi un lucru – Airsoft nu este o activitate tipic masculină. Se poate adresa deci și unui public feminin. De altfel, unele cluburi deschid tot mai mult porțile celor mai tineri pentru a-i inția în această activitate în condiții optime.

Tu ce mai aștepți? Iată trei motive care s-ar putea să te convingă să alegi această activitate încă din această toamnă.

Un sport plin de strategii. Airsoft nu se limitează doar la simularea de lupte între echipe diverse. Fiecare plan sau scenariu necesită un plan tactic și replicile sale airsoft București potrivite.

Trebuie să te adaptezi configurației locurilor, compoziției echipelor, accesoriilor de care ai nevoie, etc. Strategia este și ea cel mai important lucru atunci când vine vorba despre airsoft. Este un lucru destul de stimulant, de altfel. Trebuie să pui la cale anumite planuri de atac, de apărare, trebuie să le ajustezi, să le testezi și așa mai departe.

De asemenea, trebuie să iei și repede cele mai bune decizii atunci când lucrurile nu merg așa cum ai prevăzut.

Te poți echipa cu replici și cu ținute militare. Airsoft necesită măcar o replică adaptată și un echipament adaptat. Iar replicile actuale prezente pe piață sunt foarte fidele armelor originale. Este o modalitate excelentă pentru un pasionat de arme și de echipamente militare să îmbine de minune pasiunile și activitățile sportive.

Poți chiar să intri în universul militarilor, alegând o ținută de soldați. Ținuta este și ea importană deoarece trebuie să fie adaptată practicii de airsoft. Hainele militarilor sunt cele mai adaptate deoarece sunt robuste și mai rezistente. Și unii sunt foarte încântați atunci când pot să facă acest lucru, deoarece se simt mai puternici, mai autoritari sau mai impunători. 

Te poți bucura de asemenea și de alte activități de grup. Airsoft nu este o activitate sau un sport individual. Bineînțeles că unii vor să se specializeze în anumite roluri solitare precum sniper. Majoritatea scenariilor se pot juca în echipă și necesită o anumită coeziune între cei care practică această activitate. O activitate care necesită deci ascultarea celorlalți sau ajutorarea coechipierilor.