Acesta este și motivul pentru care investițiile în propriu zâmbet au întotdeauna rezultate foarte profitabile precum: mai multă încredere în propria persoană și un organism mai sănătos. De asemenea, întâmpinarea timpurie a problemelor dentare este o abordare eficientă și dacă vrei să cheltuiești mai puțin pe viitor pentru sănătatea și frumusețea ta. Așadar, orice persoană trebuie să înțeleagă că o programare la stomatolog chiar dacă generează niște cheltuieli, este o decizie corectă și se transformă negreșit într-o investiție profitabilă.

De ce am ales eu să investesc în zâmbetul meu?

Periajul, folosirea aței dentare, utilizarea apei de gură și controalele medicale periodice mă ajută să evit dezvoltarea plăcii bacteriene. Placa bacteriană poate determina o mulțime de probleme dentare care te afectează în diferite moduri. Lăsând la o parte durerile dentare sau gingivale care sunt extrem de neplăcute și o respirație urât mirositoare este un motiv suficient de bun pentru mine pentru a nu neglija niciodată vizitele la dentist. În meseria mea, ca jurnalistă, mă întâlnesc cu foarte multe persoane cu care trebuie să colaborez și mi-ar fi imposibil să le câștig altfel încrederea decât printr-un zâmbet frumos și sănătos.

Știai că bacteriile dăunătoare de la nivelul gurii pot fi transportate și în alte părți ale corpului prin fluxul sangvin și determina astfel simptome de diabet, atacuri de cord, demență sau chiar Alzheimer? Cercetătorii americani au ajuns la concluzia că nivelul bacteriilor din cavitatea bucală este în strânsă legătură și cu bolile de inimă. Conform statisticilor, se pare că aproximativ 91% din persoanele cu boli de inimă din SUA suferă și de boli gingivale. Și atunci, având acces ca și tine la toate aceste informații, cum aș putea să nu-mi îngrijesc dinții. 

Dantura este afectată zi de zi în diferite moduri: pierderi de smalț, influența substanțelor din alimentele pe care le consumăm, acumularea plăcii bacteriene, formarea cariilor, etc. Multe din aceste probleme sunt inofensive la început dar se pot transforma, odată cu trecerea timpului, în probleme greu de rezolvat. 

Gândește-te pentru început doar la sângerările gingivale și la inesteticele pete de pe dantură și este suficient să realizezi importanța mersului la dentist. 

Investește în zâmbet pentru încrederea ta! 

O persoană cu dinții imperfecți din punct de vedere al sănătății zâmbește întotdeauna cu o oarecare reținere. 

Iar în viață există atât de multe ocazii în care trebuie să zâmbești încât este greu să duci o viață socială normală când nu ai un zâmbet sănătos. Gândește-te doar la interviurile de angajare, la reuniunile de clasă, la întâlnirile cu prietenii și familia și îți dai seama imediat de ce este necesar să ai un zâmbet frumos și sănătos. 

Cu un zâmbet strălucitor, viața unei persoane se transformă radical în bine. 

Toată lumea vorbește mult despre tine, deoarece are un impact surprinzător de semnificativ asupra modului în care te vor percepe ceilalți. Îți poate afecta relațiile romantice și cariera din cauza oricăror presupuneri greșite cu privire la igiena și sănătatea ta generală. Prin urmare, o gură sănătoasă vă va invita la o viață pozitivă.

Cum îmi mențin zâmbetul frumos și sănătos?

Când este vorba despre sănătatea mea, eu nu accept niciodată jumătăți de măsură. Aleg întotdeauna cele mai bune produse de îngrijire personală, fac sport în mod regulat și apelez la cei mai buni doctori. Iar în ceea ce privește zâmbetul, îmi pun toată încrederea în cabinetul stomatologic Dental West, din Brașov, unde mereu am fost întâmpinată cu o vorbă bună și servicii medicale de cea mai bună calitate.
Dental West este cabinetul medical ideal și pentru un simplu control stomatologic, dar și atunci când ai de rezolvat o problemă complicată, cum ar fi inserarea unui implant dentar. În cadrul acestui cabinet stomatologic Brașov, medicii dentiști iau doar decizii asumate, pe baza unor analize medicale speciale, specifice pentru fiecare tip de tratament în parte. Astfel, la capitolul zâmbet, când apelez la Dental West știu că sunt pe mâini bune.