Înainte de a lua orice decizie, achiziționarea unui apartament trebuie făcută cu maximă responsabilitate deoarece este o investiție care nu se poate face oricând – și este o investiție care trebuie să fie de viitor și care să nu îngreuneze situația financiară. 

În special dacă este vorba despre o singură persoană sau despre un cuplu fără copii și fără astfel de planuri prea curând, cu siguranță un apartament cu 2 camere reprezintă de departe cea mai bună soluție din mai multe motive:

Preț mai mic de achiziție

Nu numai că un apartament cu două camere – living și bucătărie sunt de obicei mai mici, ceea ce înseamnă că prețul este mai mic, dar sunt și mai puțin căutate, fapt pentru care, au și un preț mai avantajos. Mai puțini oameni sunt de fapt interesați să cumpere o locuință cu două camere, ceea ce înseamnă că proprietarii trebuie să stabilească un preț mai mic pentru a atrage un cumpărător. Acest lucru poate funcționa în avantajul dumneavoastră și vă poate economisi sume importante de bani. 

Oferte într-un număr mare și foarte variate în compartimentare

Unul dintre principalele aspecte de care orice persoană va ține cont în momentul în care dorește să achiziționeze un apartament, alături de preț și dimensiune, este modul în care este compartimentat. Un apartament care nu corespunde cerințelor dumneavoastră de compartimentare cu siguranță nu vă va satisface niciodată nevoile și este recomandat să evitați să faceți o achiziție de care nu sunteți sigur, pentru simplul fapt că discutăm despre o investiție mare, care nu se poate realiza an de an. Din fericire, cu puțină răbdare și vizionarea unui număr mai mare de apartamente, cu siguranță îl veți găsi pe cel potrivit având în vedere cât de mare este disponibilitatea pe piață. 

Veți avea mai puțin de mobilat și întreținut

Dacă ar fi să cumpărați un apartament cu 3 camere, chiar dacă nu aveți nevoie de un alt dormitor în plus, acesta reprezintă un spațiu în plus de întreținut. Ar trebui să cumpărați mobilier, să curățați spațiul și așa mai departe. Cu un dormitor cu două dormitoare, puteți amenaja al doilea dormitor că birou sau dormitor pentru oaspeți și să utilizați efectiv acel spațiu. Nu există alt spațiu suplimentar pentru a sta gol. În plus, este de menționat și faptul că, o cameră în plus care cu atât mai mult – este neutilizata, generează totuși costuri suplimentare la întreținere, ceea ce cu siguranță nimeni nu își dorește. 

Ușor de închiriat

Un apartament cu 2 camere, întotdeauna se va putea închiria mult mai ușor. Acesta ar avea o chirie lunară mai mică și reprezintă alegerea numărul 1 pentru studenții veniți din alte localități sau cuplurile tinere care își doresc să se mute singuri astfel încât să se bucure de intimitatea dorită. 

Sunteți în căutarea unui nou loc pe care să-l numiți acasă? Cu atât de multe tipuri și stiluri de apartament din care să alegeți, poate fi o provocare să determinați care este cea mai bună soluție pentru nevoile dumneavoastră, totul contând foarte mult și în funcție de posibilități. În timp ce un apartament cu 3 camere este într-adevăr prea mult pentru cei care nu au o familie a lor, mai degrabă un apartament cu 2 camere poate reprezenta soluția ideală. 

Unde puteți găsi apartamente cu 2 camere construite în blocuri noi și construite la cele mai înalte standarde? Ei bine, răspunsul vă așteaptă la numai un simplu click distanță. Dacă veți opta pentru un apartament 2 camere Presidentresidence cu siguranță veți lua cea mai bună decizie în conformitate cu nevoile și posibilitățile pe care le aveți, fiind într-un ansamblu rezidențial nou din zona centrală a Craiovei, aceasta reprezentând în adevăratul sens al cuvântului, o opțiune elegantă și foarte confortabilă din toate punctele de vedere. În acest ansamblu rezindential, President Residence din Craiova, veți putea locui și trăi la cele mai înalte standarde, imbunatatindu-vă considerabil calitatea vieții. 

De asemenea, este de menționat și faptul că, dacă veți alege un apartament cu 2 camere în President Residence, nu numai că vă veți putea bucura de beneficiile anterior menționate, dar din punct de vedere al facilităților disponibile în imediata apropiere, lucrurile stau foarte bine. Există stații pentru mijloace de transport în comun, mall-ul din oraș este la câteva minute de mers pe jos, plus diverse alte centre comerciale. Nu lipsesc din apropiere nici sedii ale diferitelor instituții bancare, școli sau grădinițe. 

Ansamblul President Residence pune la dispoziția dumneavoastră atât apartamente cu 2 camere cât și apartamente cu 3 camere și locuințe cu un spațiu generos de tip studio, toate fiind disponibile la prețuri avantajoase și corecte conform pieței și calității construcțiilor, iar dumneavoastră veți avea posibilitatea de a începe o nouă etapă a vieții într-una dintre cele mai bune zone ale orașului. 

Oricine își dorește că la un moment dat în viață să se poată muta în propria locuință, iar ansamblul President Residence oferă acum cea mai bună oportunitate pentru acest lucru.