Lista de invitați 

În momentul în care începi să pui la punct detaliile pentru petrecerea de botez, stabilirea invitaților este unul dintre cele mai importante puncte. Dincolo de faptul că decizia cu privire la cine alegi să inviți necesită foarte mult timp, trebuie să iei în calcul și faptul că trebuie să le oferi suficient timp acestor persoane să se pregătească de eveniment. Asta înseamnă că este ideal să începi să faci primii pași cu cel puțin șase luni înainte de ziua cea mare. 

Decorul pentru botez 

Felul în care arată sala de eveniment este, de asemenea, un aspect foarte important de care trebuie să ții cont atunci când creezi planul de organizare și stabilești bugetul. Fie fetiță sau băiețel, o petrecere cu tematică specifică este ideală pentru botez, indiferent că alegi să te inspiri din desene animate sau să optezi pentru o culoare predominantă. 

Muzica pentru botez 

Botezul este un prilej excelent de reuniune cu cei dragi și cu distracție cât cuprinde, ceea ce înseamnă că muzica joacă un rol foarte important în această ecuație. Optează pentru o formație de botez care să abordeze mai multe stiluri muzicale și care să se adapteze cerințelor tale. Negociază încă de la început durata programului, câț și conținutul acestuia în așa fel încât să fii sigur că formația pentru botez pe care o alegi este pe aceeași lungime de undă cu nevoile tale. 

Dacă ești în căutarea unor formații de botez cu experiență care să se ocupe de întreținerea atmosferei pe parcursul întregii seri, Music Band îți propune oferte variate dintre care să alegi. Poți opta și pentru programe cu soliști și interpreți individuali, ori chiar momente susținute în totalitate de DJ, în așa fel încât să te bucuri de un repertoriu variat, pe gustul tău și al invitaților.  

Lumânările de botez 

Care sunt principalele obiecte la care te gândești atunci când vine vorba de un botez? Lumânările, cu siguranță, care, pe lângă simbolistica lor, reprezintă și elemente de decor, dar și amintiri pe care le poți păstra o viață. Astfel, este important să fii foarte atent când alegi modelul și materialul din care sunt realizate și să te asiguri că le comanzi din timp în așa fel încât să fie exact cum îți dorești. 

Costumașul de botez 

Cea mai importantă persoană de la botez, bebelușul, trebuie să aibă o vestimentație pe măsură. Alege o ținută pentru ceremonia religioasă și una pentru petrecere, pentru a fi în ton cu tematica petrecerii și a-i asigura totodată confortul de cel mic are nevoie pe parcursul unei zile pe cât de frumoase, pe atât de lungi și obositoare.  

Locația după ceremonia religioasă

Acum că ai stabilit toate detaliile principale pentru eveniment, mai rămâne doar să găsești o locație care să îl găzduiască. Pentru a fi sigur că beneficiezi de disponibilitate în ziua dorită, trebuie să negociezi cu personalul cu câteva luni înainte. Fie că alegi un restaurant deosebit, o cabană sau decizi să desfășori petrecerea în aer liber, trebuie ca fiecare detaliu să fie pus la punct din timp pentru a marca așa cum se cuvinte o zi atât de specială.

Rezervă acum formația de nuntă pentru botez de pe site-ul Music Band!