Acoperind totul, de la suporturi la scaune auto și cărucioare până la mobilier, gama completă de produse este împărțită în trei linii distincte: Cybex Silver, Cybex Gold și Cybex Platinum.

Inutil de spus că produsele Cybex Platinum reprezintă tot ce ți-ai putea dori de la o marcă de produse de top pentru copii și chiar puțin mai mult. Cybex se mândrește că este întotdeauna cu un pas înaintea competitorilor cu design-ul său unic, ceea ce este foarte clar subliniat prin sloganul pe care compania îl promovează: „Cybex Platinum – Pentru oamenii de mâine!”

Produsele Cybex Platinum au la bază principiul fundamental al companiei S.D.F. (Siguranță, Design, Funcționalitate).

Siguranța  

Siguranța este întotdeauna pe primul loc! 

Cybex este constant înaintea concurenților și introduce standarde de siguranță tot mai înalte în produsele sale. Folosind produsele Cybex, părinții pot fi întotdeauna liniștiți în privința siguranței copilului lor.

Produsele Cybex sunt supuse la sute de teste de impact în fiecare an, astfel încât acestea sunt îmbunătățite continuu. Scaunele auto Cybex sunt testate și evaluate în mod regulat de institute independente de testare, ieșind în mod constant fie câștigători, fie obținând note excelente în testele europene de siguranță și pentru consumatori. 

De exemplu, la testele ADAC din mai 2022, produsele Cybex Platinum au obținut rezultate incredibile, trei dintre scaunele auto fiind desemnate printre cele mai bune din clasă în grupele lor.

Scaunele auto Cybex Platinum sunt testate anual de clubul ADAC, criteriile de testare ale acestui club fiind și mai stricte decât standardul european de siguranță ECE-R44. Stiftung Warentest, principala organizație germană de testare a calității și siguranței, a premiat produsele Cybex cu cel mai înalt rating „foarte bine”. Multe reviste europene, organizații de testare acordă anual brandului Cybex cele mai mari note la categoriile: design, siguranță, calitate și confort.

Anoris T i-Size este unul dintre aceste scaune premiate Red Dot Award, iar noutatea în ceea ce îl privește este tehnologia airbag integrată. În cazul unei coliziuni, copilul este protejat de un airbag pentru tot corpul în formă de C. Această inovație face ca Anoris T i-Size să ofere copiilor cu aproximativ 50% mai multă protecție în comparație cu alte scaune orientate spre înainte, făcându-l cel puțin la fel de sigur ca un scaun pentru copii orientat spre spate. Scaunul poate fi reglat în trei poziții diferite, așezat și culcat și oferă mult spațiu pentru picioare. Combinația dintre siguranța maximă și nivelul ridicat de confort îl califică cu succes și în ceea ce privește estetica.

În ceea ce privește linia de cărucioare Cybex Platinum, căruciorul e-Priam a fost desemnat de revista Financial Times, la categoria Parenting, drept una dintre cele 100 de invenții de impact de pe tot globul!

Invențiile au fost evaluate pentru originalitate, eficacitate, ambiție și impact. Financial Times a lăudat caracteristicile inovatoare ale e-Priam, evidențiind senzorii ghidonului care detectează înclinațiile și suprafețele neuniforme pentru a oferi părinților un plus de impuls atunci când este necesar, fiind dotat cu un motor electric conectat discret la roțile din spate, „… fie pentru cucerirea dealurilor din San Francisco, străzile pietruite din Boston sau plajele cu nisip din Miami”.

Proaspeții părinți au nevoie de tot ajutorul pe care îl pot primi, iar căruciorul e-Priam „este într-adevăr construit pentru viața urbană”, explică Dave Taylor, CEO adjunct al Cybex America. 

Inovația asociată cu un design impecabil și cele mai înalte standarde de siguranță sunt într-adevăr în ADN-ul Cybex Platinum.

Designul 

Produsele pentru copii nu ar trebui să fie numai sigure și confortabile, ci și frumoase și elegante și poate chiar să aibă un design exclusiv. 

Aceste caracteristici sunt prezente atât la cărucioare, cât și scaunele auto Cybex Platinum, ceea ce a fost confirmat în mod repetat de cele mai înalte premii în cadrul competițiilor internaționale de design.

Combinația dintre design unic, siguranță și funcționalitate inteligentă este o strategie pe trei direcții a dus atât la dezvoltarea unor scaune auto de pionierat, cum ar fi Sirona Zi i-Size sau Solution Z i-Fix, cât și la nu mai puțin de cincisprezece premii Red Dot Design Awards.

Funcționalitatea 

Produsele Cybex Platinum sunt intuitive, ușor de folosit și funcționale în fiecare detaliu. 

Rezultatul este un sistem de călătorie versatil: un landou, un scaun auto pentru copii și o unitate de scaun pot fi folosite pe același cadru. Prin urmare, Priam servește mai întâi drept landou pentru nou născuți, apoi, pe măsură ce copilul crește, devine un cărucior sport orientat cu fața spre direcția de mers sau cu fața la părinte. Sistemul de călătorie este robust, ușor și potrivit pentru orice teren datorită diverselor atașamente pentru roți și schiuri.

Recomandăm clienților noștri toate produsele Cybex Platinum, deoarece este un brand inteligent, cu stil și calitate inerente. Atunci când cumpără produse Cybex pentru copii, părinții au încredere în siguranța pe care o oferă fiecare produs, funcționalitate maximă și aspect impecabil.

Pentru mai multe detalii despre Cybex Platinum, dar și despre numeroase alte produse, va așteptăm cu drag în showroom-ul Babyhub din Iași, strada Lăpușneanu numărul 24, sau vizitați site-ul babyhub.ro și bucurați-vă de bucuria de a fi părinte!