SeaFar îți oferă posibilitatea de a te înscrie la un curs pentru obținerea de permis barca categoria C. Cursul de navigație este necesar pentru obținerea certificatului de conducător de ambarcațiune de agrement, cu motor pentru apele maritime până la 6 mile de coastă. Site-ul celor de la SeaFar îți explică în detaliu ceea ce vei studia la acest curs, respectiv structura sa, cât și domeniile de examinare la examenul teoretic ANR. Tot pe site vei putea vedea și următoarele cursuri pentru anul curent, cât și categoriile pentru care se desfășoară. Te poți înscrie la cursuri pentru categoria D, C, S, D+C și D+C+S. 

La această școală de navigație poți obține inclusiv certificatul radio GMDSS-LRC prin urmarea cursurilor respective. Site-ul îți prezintă o secțiune destinată membrilor echipei, așadar vei putea vedea ce persoane te vor acompania în drumul tău către cursul de navigație dorit. Vei putea descoperi și detalii referitoare la certificările pe care le au. În acest fel ai ocazia de a discuta pe tema pe care te interesează cu persoana respectivă.

Mile Building – una dintre cele mai bune alegeri pentru iubitorii de marină

Domeniul de mile building este absolut pentru iubitorii de marină. Această experiență este cu siguranță una de neuitat, unde poți să navighezi alături de unii dintre cei mai buni în acest domeniu. Aria de mile building este specială pentru pasionații acesteia. La SeaFar Yachting ai ocazia de a te înscrie la sailing din Mangalia în Costinești, respectiv până la epavă și înapoi, două zile în pasajul Mangalia – Eforie Nord, o săptămână pe Marea Egee sau Mangalia – Balcic. 

Aceste experiențe sunt de neuitat, alături de o echipă profesională în acest domeniu. Vei vedea peisaje desprinse din lumea poveștilor, insule spectaculoase, cât și 300 de mile pe care le poți adăuga cu ușurință în logbook-ul personal. Vino să trăiești adevărata pasiune printre profesioniștii în domeniul marinei!

Informații despre tot ce trebuie să știi

La SeaFar te bucuri de toate detaliile chiar înainte să te înscrii la un curs. De asemenea, ai la dispoziție videoclipuri interesante pe canalul de Youtube @seafaryachting, acolo unde sunt prezentate peisaje spectaculoase și felul în care se desfășoară cursurile. Pe site-ul școlii de navigație sunt listate cursurile la care te poți înscrie, certificatele pe care le poți obține, cât și alte detalii importante. 

Descoperă totul despre școala de navigație și înscrie-te la cursul favorit!

Contact: [email protected]