Poți descoperi o selecție unică de modele, culori și finisaje pentru camerele din casa ta, dar și pentru terasă, baie sau bucătărie în magazinul online parchet-etalon.ro.

Poate dorești un parchet clasic cu 2 straturi sau în 3 straturi. Atunci colecția de parchet din magazinul online este prima ta alegere. Aici se combină posibilitățile unui parchet clasic cu proprietățile unei podele moderne din lemn. Acest lucru îți oferă libertatea artistică de a-ți crea propriul model de podea care se potrivește stilului tău de viață și preferințelor de design interior.

Parchet lemn

Parchetul din lemn ales pentru camera de zi, este o alegere clasică și populară. Este atemporal, natural și frumos și poate fi combinat cu aproape orice decor și stil interior. În plus, podelele din lemn sunt ușor de păstrat curate și fără praf. Măturarea, aspirarea sau ștergerea cu un mop sau o cârpă umedă este suficientă pentru curățarea regulată. Acest lucru face ca podelele din lemn de esență tare să fie o alegere bună pentru familiile cu copii și animale de companie. Dacă te întrebi de unde să cumperi soluții special pentru orice tip de parchet, îl poți alege din magazinul online parchet-etalon.ro.

O podea din lemn oferă căldură naturală în casa ta, iar combinația cu un covor montat poate spori atmosfera de bine și, în același timp, poate crea contraste interesante și incitante. Deoarece camera de zi este adesea cea mai mare cameră dintr-o casă, oferă o multitudine de opțiuni de design. De exemplu, scândurile largi scot tot ce este mai bun într-o încăpere mare, în timp ce scândurile mai înguste evită senzația de a fi înghesuit în încăperi mai mici.

Parchet atrăgător și natural  

Podelele din lemn sunt frumoase și elegante și aduc imediat căldură spațiilor de locuit. Sunt disponibile într-o gamă largă de specii de lemn, grade și culori de la deschis la închis și se potrivesc oricărui stil de interior, de la modern la tradițional. O podea din lemn este suficient de durabilă pentru a rezista la uzura unei camere de zi. Dacă, după mulți ani de utilizare, podeaua din lemn prezintă semne de uzură, zgârieturi sau crăpături, stratul superior poate fi șlefuit și finisat cu produse Bona din magazinul online parchet-etalon.ro. Durata de viață a unei podele din lemn este între 20 și 100 de ani, în funcție de calitate și grosimea totală. Aceasta este semnificativ mai mare decât la alte pardoseli care nu pot fi renovate.