Paharul de la cafea, de la necesitate la stil practic și metodă de promovare

Cu siguranță nu v-ați gândit la pahare carton într-un sens mai complex. Însă, de fapt, acestea sunt produse ce pot face diferența între competitorii unei nișe. Paharele din carton, de unică folosință, sunt consumabile absolut necesare mai ales în cazul cafenelelor și mai ales în cazul celor care oferă cafea to go. Pe cât de calitative vor fi acestea, pe atât de mult vor aprecia și clienții.

Care este relevanța? Să facem un simplu exercițiu de imaginație sau poate chiar să încercați să vă aduceți aminte ce cafenea v-a dezamăgit ultima oară. Cu siguranță țineți minte pe cei care vă oferă calitate și o experiență completă, adică un produs bun, dar și pe cei care vă dezamăgesc, pentru că nu veți mai dori să le treceți pragul. Un pahar nepotrivit pentru produsul în cauză se va umezi și face consumul de produs mai dificil. 

Ce se poate întâmplă rău? Paharul prea mic – înseamnă cafea în exces pe care o veți servi și vărsa în același timp pentru că este prea plin. Paharul prea mare – vi se pare că ce este în conținut este prea puțin și bănuiți că ați plătit prea mult pentru ceva ce nu ați primit. Pahar subțire – cafeaua se răcește imediat, pereții paharului se umezesc, când serviți produsul simțiți gust de carton. Acestea sunt câteva dintre cele mai frecvent întâlnite scenarii. 

Nu degeaba paharele, precum și alte produse de unică folosință din gama ambalajelor au devenit metode de promovare. O alegere corespunzătoare va demonstra că ați ținut cont de calitate și vă străduiți să oferiți publicului o experiență plăcută. 

Pahare din carton, disponibile la Snick Ambalaje 

Pentru cei care își doresc calitate din toate punctele de vedere, atât privind gama de produse oferite, cât și cum le ambalează și le oferă clienților, vor regăsi la Snick Ambalaje un furnizor de încredere și un alți al business-ului lor. 

De la Snick Ambalaje pot fi comandate toate tipurile de ambalaje folosite în locații precum gelaterii, cafenele, restaurante, firme de catering etc. Înainte de a comanda, pentru cei care au nevoie de un plus de convingere pot cere mostre gratuite de la furnizor. Se vor convinge ulterior, ca urmare a unui test practic, că ambalajele de aici sunt realmente cele potrivite – ca dimensiune, grosime, rezistență la factori diverși. 

În funcție de conceptul pe care mizează fiecare locație de acest gen, ambalajele vor fi cele potrivite. Există variante ce se potrivesc nevoilor de pe piața curentă. Astfel, veți găsi aici ambalaje albe, crem, negre și nu numai. Comenzile constante aduc și reduceri la un moment dat. Detalii în pagina oficială. 

Contact: 

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

[email protected]