Berbecul

Ar fi o minune să aibă răbdare Berbecul să analizeze toate ofertele de Black Friday! Ca de obicei, va cumpăra tot ce îi place din prima, fără să mai caute cel mai preț sau cea mai bună calitate. După aceea, va regreta și va încerca să returneze cel puțin jumătate din tot ce a comandat.

Taurul

Își face o listă cu preferințele sale din timp, analizează prețurile și socotește bugetul. Cu cât mai mare, cu atât mai bine, pentru că Taurului îi plac lucrurile de firmă. De Black Friday vrea tot ce e mai bun și nu se lasă până nu obține cine știe ce produs de lux cu care să își impresioneze amicii.

Gemenii

Nu vor să recunoască, dar sunt atrași de reclame și de reduceri ca moliile de bec. Gemenii nu își fac niciodată liste, dar caută ceva la modă, scump și ostentativ, cu care să iasă în evidență. În 9 cazuri din 10, vor cumpăra lucruri frumoase, dar de care își vor da seama că nu au nevoie.

Racul

Abia așteaptă o nouă ocazie să mai cumpere ceva frumos și util pentru familie și pentru casă. O mobilă nouă, un frigider, jucării pentru copii sau cine știe ce fleacuri cu care să își împodobească dormitorul. Confortul este cel mai important, așa că se va răsfăța cu tot ce e mai bun!

Leul

Adoră cumpărăturile și mai ales reducerile, iar Black Friday este o adevărată sărbătoare pentru nativul Leu. Vrea de toate! Și gadget-uri, și mobilă nouă, și mașină, și bijuterii… orice își poate permite. Problema lui este că bugetul nu îi ajunge niciodată, dar se gândește deja să facă un credit.

Fecioara

Caută, compară, analizează și cântărește totul de-a fir a păr. Stă minute în șir în fața unei oferte și o analizează pe toate părțile apoi urmărește să vadă dacă, de Black Friday, a scăzut prețul cel puțin la jumătate. Altfel, nu cumpără! Pentru că Fecioarele sunt puțin zgârcite și nu aruncă banii pe fereastră.

Balanța

Este dezorientată în fața ofertelor de Black Friday, iar repeziciunea cu care trebuie să comande o sperie. Balanța nu face nimic la repezeală. Îi place să caute cea mai bună calitate, indiferent de preț, și amână cumpărăturile pentru că se decide foarte greu. Black Friday este un coșmar pentru ea!

Scorpionul

Reclamele îl lasă rece, iar reducerile îl tentează prea puțin, doar dacă merită cu adevărat. Cu toate acestea, nu va fi niciodată atras să cumpere obiecte de care nu are nevoie. Trebuie să ne înțelegem… din când în când are nevoie și de răsfăț. De Black Friday se va gândi înainte de toate la el!

Săgetătorul

Se va strădui să găsească obiectul acela special și unic pe care nu îl găsește nimeni. Nu contează dacă este la reducere de Black Friday sau nu. Important este să fie ceva deosebit, exotic și plin de culoare, care să iasă imediat în evidență. O mașină de curse ar fi pe placul lui, dacă ar avea bani.

Capricornul

Capricornul nu face cumpărături la întâmplare, el investește. Iar Black Friday este ocazia cea mai bună să achiziționeze ceva solid, util și de viitor la prețul cel mai mic. De obicei, caută un singur obiect și stă la pândă să prindă cea mai bună ofertă.

Vărsătorul

Black Friday este ca dimineața de Crăciun pentru Vărsător. Vrea multe lucruri și își face o listă stufoasă cu obiectele preferate și așteaptă cu nerăbdare să le comande, de parcă le-ar primi cadou. Întotdeauna își depășește bugetul și apoi cere bani pe la prieteni să plătească toate comenzile.

Peștii

Nu țin morțiș să cumpere ceva de Black Friday, dar, dacă au ocazia, vor căuta o ofertă specială care să le încălzească sufletul. Poate fi un weekend romantic la munte sau bilete la operă pentru o seară specială în compania persoanei iubite. Dar în niciun caz nu vor sta ca pe ghimpi în fața calculatorului să urmărească cele mai mari reduceri.