Unghiile pătrate

Acest tip de format este ideal pentru femeile care au gedete lungi şi subţiri, forma pătrată creând un echilibru vizual perfect. Este formatul ideal pentru cele care adoptă manichiura franţuzească, dar şi pentru cele care au tendinţa de a jongla discret  cu accesoriile de  tip pietricele sau ştrasuri. În acest sens, produsele puse la dispoziţie de NailsUp, vin în întâmpinarea pasionatelor de frumos, oferind o gamă variată de modalităţi pentru  personalizarea acestui format. Unghiile pătrate sunt extrem de practice, comode şi rezistente

Unghiile rotunjite

Acest format se potriveşte degetelor lungi şi late, este uşor de realizat şi nu necesită o îngrijire specială. Unghiile rotunjite sunt rezistente, recomandate persoanelor foarte active, prezentând caracteristica de a nu se rupe uşor. Forma rotunjită este clasică şi conservatoare, permiţând o cromatizare  multiplă, produsele NailsUp venindu-vă în ajutor în acest sens. 

Unghiile stiletto

În cazul în care degetele dumneavostră sunt scurte, atunci formatul stiletto vă va ajuta să conferiţi aspectului mâinii alungire şi eleganţă. Este forma specifică unghiilor foarte lungi, care permit infinite posibilităţi în ceea ce priveşte modelele alese. Pe acest tip de format se pot aplica paiete, pietricele, sclipici sau  tatuaje, se pot creiona modele dintre cele mai originale, realizându-se adevărate opere de artă, produsele NailsUp venindu-vă în ajutor în acest sens, cu o gamă foarte extins de produse. Este formatul specific pasionatelor de modă, mereu în trend. Acest tip de format necesită o îngrijire permanentă şi o atenţie aparte, prezentând riscul de a se rupe uşor.

Unghiile balerină

Acest format este un urmaş al celui stiletto, obţinându-se prin tăierea vârfului acestuia. Formă rămasă are caracteristicile unui pointe de balerină, de unde provine şi denumirea. Este un format comod, rezistent şi foarte stilat

Unghiile ovale

Dacă forma naturală a unghiei dumneavoastră este mare şi lată, atunci acest format este ideal, cadrând perfect cu aspectul general al mâinii. Este o formă foarte elegantă şi comodă, se potriveşte oricărui tip de degete şi se poate ajusta la lungimea dorită.