Te-ai gândit vreodată ce ar trebui să faci pentru a scoate în evidență culoarea părului tău? În acest articol vei regăsi câteva sfaturi care te vor ajuta să îl scoți din anonimat.

Pentru început, alege cu mare atenție nuanța de șaten care este perfectă pentru tine. Această nuanță a părului te poate învălui în mister sau îți va evidenția extraordinar ochii. Pentru a descoperi nuanța perfectă pentru tine, va trebui să ții cont de tonalitatea pielii, de culoarea ochilor și de subtonuri.

Atunci când te vopsești alege nuanțe deosebite care să îți pună în valoare toate trăsăturile tale. Recomandările noastre de nuanțe de castaniu sunt: Castaniu scorțișoară, Castaniu alună, Castaniu Ciocolatiu, Șaten cenusiu, Castaniu Violin sau Castaniu miere.

De asemenea, poți încerca și o vopsea șaten cenușiu, foarte la modă sezonul acesta. 

În ceea ce privește culorile pe care să le porți atunci când vine vorba despre ținutele de zi cu zi, poți opta pentru nuanțe cât se poate de intense sau vii. Astfel, îți vei pune în valoare nuanța superbă a părului tău. Printre opțiunile noastre se numără albastru închis, purpuriu, roz, galben, lavandă sau roșu aprins. De asemenea, ți se potrivesc și câteva pasteluri precum albastru deschis, galben pal sau mov pal. Nici albul sau negrul nu sunt mai prejos, acestea influențând intensitatea culorii părului. 

Ține cont de sfaturile primite în acest articol și cucerește privirile tuturor cu nuanța ta fabuloasă de șaten.