,,ING SoftPOS este o aplicație mobilă disponibilă pe platforma Android. Această aplicație îți oferă posibilitatea de a accepta plăți contactless cu cardul, telefonul sau orice alt suport de card dotat cu tehnologie NFC. Dacă ești antreprenor, liber profesionist sau mică întreprindere, această soluție poate fi un instrument valoros pentru extinderea serviciilor oferite clienților tăi. Este o soluție ușor de utilizat, accesibilă și sigură, care poate fi folosită oriunde.’’, spune Cristian Lia.

CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Avantajele ING SoftPOS

Transformarea telefonului într-un POS mobil

În deschiderea interviului, Cristian Lia a subliniat esența ING SoftPOS: transformarea telefonului mobil într-un terminal de plată mobil. Aceasta înseamnă că, prin intermediul acestei soluții, orice posesor de telefon Android cu versiunea 8.0 sau mai mare poate accepta plăți cu cardul, fără a mai fi necesară achiziționarea de echipamente costisitoare sau instalarea de terminale fizice în locație. Astfel, ING SoftPOS devine accesibil oricărui antreprenor, indiferent de mărimea afacerii sale.

Ușurința de obținere 

Cu ING SoftPOS, procesul de obținere a unui terminal de plată devine extrem de simplu. Poți descărca rapid aplicația din Google Play Store, faci o vizită într-un office ING și poți beneficia de acest serviciu.

Simplitate și economie

„Unul dintre avantajele majore ale ING SoftPOS este ușurința în obținerea sa și costurile reduse asociate,” a subliniat Cristian Lia. „Comparativ cu alte tipuri de soluții de plată, costurile ING SoftPOS sunt total transparente și semnificativ mai mici, ceea ce face ca această soluție să fie atractivă pentru o gamă variată de afaceri.”

Acest aspect este deosebit de important pentru comercianții mici și mijlocii, care deseori sunt îngrijorați de investițiile inițiale și costurile recurente asociate cu soluțiile tradiționale de plată. ING SoftPOS elimină aceste bariere financiare, permițând antreprenorilor să accepte plăți cu cardul fără a depune eforturi financiare excesive.

Control total

Cu ajutorul aplicației ING SoftPOS, poți urmări în timp real evoluția vânzărilor și poți extrage rapoarte pentru analiza performanțelor afacerii tale. De asemenea, poți gestiona accesul personalului tău la terminalele POS și administra tranzacțiile fără dificultate.

Conformitate legală

Dacă încasezi peste 50.000 de lei pe an în numerar, legislația impune acceptarea plății cu cardul. ING SoftPOS este o soluție potrivită pentru a respecta această obligație fără a investi în echipamente scumpe.

Securitate

ING SoftPOS oferă nivelul de securitate așteptat de la un terminal de plată clasic, astfel încât datele și tranzacțiile tale să fie protejate. „Un aspect important este că antreprenorii pot monitoriza în timp real evoluția vânzărilor și pot accesa rapoarte detaliate pentru a obține o imagine clară a activității lor comerciale,” a explicat Cristian Lia. De asemenea, aplicația oferă posibilitatea de a administra terminalele POS și de a gestiona accesul personalului la acestea.

Prietenos cu mediul

ING SoftPOS reduce consumul de hârtie, deoarece confirmările plăților sunt realizate electronic, fără a necesita chitanțe tipărite. Astfel, impactul pozitiv al ING SoftPOS asupra mediului este în linie cu tendințele globale de sustenabilitate și responsabilitate ecologică.

Cum funcționează ING SoftPOS

Pentru a folosi ING SoftPOS, trebuie să parcurgi următorii pași:

  1. Instalează aplicația ING SoftPOS din Google Play Store pe telefonul sau tableta ta Android cu versiunea 8.0 sau mai mare.
  2. Activează aplicația împreună cu administratorul din compania ta.
  3. Dacă dorești autentificarea cu PIN, instalează și aplicația ING SoftPOS PIN PAD.
  4. Utilizează Portalul Comerciantului pentru a administra tranzacțiile, utilizatorii și terminalele.
  5. Acceptă plăți contactless cu cardul, telefonul sau alte suporturi de card cu cititor NFC.

Concluzie

ING SoftPOS reprezintă o soluție modernă și practică pentru a accepta plăți cu cardul în afacerea ta, indiferent de dimensiunea acesteia. Această aplicație transformă telefonul tău într-un terminal de plată mobil, cu costuri reduse, securitate sporită și un control total asupra tranzacțiilor. Indiferent dacă ești un mic întreprinzător, liber profesionist sau reprezinți o companie mai mare, ING SoftPOS poate fi alegerea potrivită pentru extinderea serviciilor tale și creșterea eficienței operațiunilor de plată. 

Prin intermediul ING SoftPOS, ING Bank continuă să conducă eforturile pentru dezvoltarea și implementarea soluțiilor moderne care să aducă valoare adăugată afacerilor și să îmbunătățească experiența clienților.