O modalitate excelentă de a obține haine de calitate la un preț accesibil este să te orientezi către hainele outlet. Iată câteva sfaturi pentru a-ți crea o garderobă stylish cu haine de la outlet.

Fă-ți un plan

Punctul de pornire în crearea garderobei este direcția stilistică pe care dorești sa o urmezi. Stilul personal poate fi inspirat din diverse surse, cum ar fi reviste de modă, rețelele de social media care îți permit să salvezi inspirațiile, precum Pinterest, sau influenceri pe care îi admiri.

Creează un moodboard cu toate referințele găsite pentru a avea o imagine bună de ansamblu și fă o listă cu articolele pe care le dorești. Astfel, la următoarea vizită la un outlet, vei știi exact ce haine și accesorii să alegi, încât să se potrivească stilului tău.

Cunoaște-ți măsurile

Unele branduri au mărimi diferite pentru articolele de îmbrăcăminte, așadar, este important să-ți  cunoști bine dimensiunile tale înainte de a cumpăra astfel încât hainele să se potrivească perfect.

Pentru a-ți cunoaște măsurile tale exacte, ia în considerare următoarele aspecte:

  • măsoară bustul, talia și șoldurile cu o bandă de măsurare flexibilă
  • asigură-te că ții banda în jurul celor mai pline puncte ale fiecărei zone și că măsurile sunt luate într-un mod precis
  • notează aceste măsurători pe o foaie de hârtie pentru referință

Odată ce ai măsurile notate, poți verifica tabelele de mărimi ale fiecărui producător în parte. Majoritatea outleturilor online de haine pun la dispoziție astfel de tabele, care indică cum se corelează dimensiunile lor cu măsurile tale. Compara măsurile cu aceste ghiduri pentru a afla ce mărime să alegi în funcție de brand.

Alege calitatea

Chiar dacă hainele sunt outlet, acest lucru nu înseamnă că faci un compromis în privința calității produselor. Din contră, mulți producători și retaileri de modă aleg outlet-urile pentru a vinde stocurile rămase sau produse din sezoanele anterioare, păstrând calitatea.

Ca să nu dai greș, verifică hainele înainte de a le achiziționa. Ia în considerare cum se simte materialul la atingere, execuția și uniformitatea cusăturilor și dacă fermoarele funcționează în mod corespunzător și sunt rezistente. De asemenea, o etichetă de calitate sau un certificat care atestă originea și calitatea produsului îți va oferi mai multă încredere în achiziționarea hainelor.

Investește în articole de bază

Pentru a-ți construi o garderobă stylish și funcțională, începe prin a investi în articole de bază versatile. O pereche de blugi de calitate, o cămașă albă, o jachetă din piele, un trench coat sau tricourile si maiourile simple în nuanțe neutre sunt baza perfectă în crearea unei garderobe, indiferent de stilul pe care îl abordezi.

Aceste piese versatile și atemporale pot fi integrate și adaptate oricărui stil vestimentar, putând fi combinate într-o varietate de moduri pentru a crea look-uri diferite pentru orice ocazie.

Fii deschisă la alternative

Uneori, în magazinele outlet vei găsi articole care poate nu sunt din zona stilistică pe care o cauți, însă poți transforma acest lucru într-o oportunitate de a ieși din zona de confort și de a încerca haine noi. Fii deschisă la alternative și poți avea parte de o surpriză foarte plăcută în timpul cumpărăturilor. O piesă vestimentară care la prima vedere poate părea neinteresantă, se poate transforma în elementul de bază al garderobei tale.

Așadar, iată cum poți începe să-și construiești o garderobă personală și stilată, fără să îți golești portofelul sau să renunți la calitate. A-ți cumpăra haine de outlet online ieftine este o opțiune excelentă pentru a avea piese calitative la prețuri accesibile. Cu un pic de planificare dinainte, ochii atenți către cele mai mici detalii și o minte deschisă către posibilități, vei obține o garderobă trendy fără a-ți afecta bugetul.