În colecția de costume de baie Femi.Eko se regăsesc mai multe modele de slip menstrual sustenabil, ideale de purtat în vacanță, la mare sau la piscină. Ai de ales între slipul cu talie înaltă, slipul ajustabil și cel cu croi brazilian. Brandul a creat și sutienul reversibil, cu două fețe, pe care-l poți asorta cu orice model de slip menstrual. Iar dacă un costum de baie din două piese nu este tocmai ceea ce cauți pentru vacanța ta din această vară, ai opțiunea de a alege un model întreg, ce îți va pune în valoare silueta. Vezi întreaga colecție de costume de baie pe femieko.ro și alege confortul deplin vara aceasta!

Materialele folosite pentru costumele de baie au protecție UV

Costumele de baie sunt confecționate din țesături reciclate, pentru că, bineînțeles, brandul ține cont de aceeași grijă pentru mediu. În plus, costumele au și protecție UV de la 30 la 50 împotriva razelor solare nocive, asigurând o expunere sigură la soare.

În ceea ce privește zona de absorbție a slipului menstrual, aceasta respinge apa, se usucă rapid și este are rezistență sporită la soare și clor. Ținând cont de fluxul menstrual pe care îl ai, poți purta slipul menstrual până la 8 ore continuu, timp în care poți intra în apa mării sau în piscină. Straturile absorb echivalentul a 2-3 tampoane, iar confortul este garantat.

Beneficiile slipului menstrual – poți intra în apă fără niciun risc de pătare

Femi.Eko își propune să schimbe perspectiva asupra menstruației și a modului în care aceasta este percepută, oferind femeilor posibilitatea de a se bucura de vacanță și de confort maxim, indiferent de perioada lunii.

Așadar, fiecare model de slip menstrual Femi.Eko pentru înot colectează până la 3 tampoane de unică folosință, ceea ce înseamnă că poate fi purtat câteva ore bune, fără nicio grijă. Se poate intra în apă cu acest costum de baie, atât în mare cât și în piscină, fără vreun risc de pătare. Printre beneficiile costumelor de baie din colecția Femi.Eko enumerăm:

 • Protecția UV50+: fiecare articol oferă o protecție eficientă împotriva razelor solare nocive, asigurând o expunere sigură la soare în timpul activităților în apă, dar si la plajă
 • Materialul este atent tratat pentru a împiedica trecerea apei prin costum, lăsându-l astfel uscat pe corpul tău pentru mai mult timp
 • Femeile ce sunt între două mărimi pot alege un model de slip menstrual ajustabil
 • Fiecare slip menstrual colectează până la 3 tampoane și poate fi utilizat până la 8 ore.
 • Produsele din gama de costume de baie sunt 100% sustenabile, fabricate din materiale reciclate, deci sunt prietenoase cu Planeta, contribuind la reducerea deșeurilor
 • Produsele sunt durabile și reutilizabile peste 2 ani

Sfaturi pentru a te bucura de confort maxim la menstruație când ești în vacanță

Iată câteva sfaturi pentru a te bucura de vacanță și de confort maxim când ești în menstruație:

 • Alege costume de baie cu slip menstrual și protecție UV
 • Bea multă apă pentru a rămâne hidratată
 • Fă mișcare în mod regulat (înoată, plimbă-te pe plajă la apus sau la răsărit, fă-ți exercițiile fizice în aer liber etc.)
 • Odihnește-te suficient
 • Râzi pe săturate și bucură-te de fiecare moment petrecut în compania celor dragi.

Sezonul vacanțelor este aici, așa că toată lumea este nerăbdătoare să scape de stres și să se bucure de o pauză bine meritată. Ți-ai făcut de multă vreme rezervările, urmează pleci și, conform calendarului tău lunar, menstruația își va face apariția în concediu. Te poți bucura din plin de zilele libere petrecute la mare, la piscină sau în orice alt loc, folosind un produs menstrual din colecția Femi.Eko.