Îngrijire atentă 

Dacă e iarnă și porți haine groase, nu înseamnă că nu trebuie să mai fii atentă la ceea ce mănânci. Încearcă să ai o dietă echilibrată, bogată în fructe și legume, și nu uita de importanța hidratării. Totodată, răsfață-ți tenul și podoaba capilară cu măști hidratante și nu uita să ai grijă de piele. În primul rând, nu o agresa, de exemplu, folosește un aparat performant, din gama de epilatoare Braun, pentru îndepărtarea părului în exces, renunțând la epilarea cu ceară sau la aparatul de ras, cu care poți cauza leziuni pielii. Totodată, pentru proceduri cosmetice mai complexe, fă-ți o programare la un cabinet de cosmetică. La finalul săptămânii, profită de ofertele promoționale și mergi la masaj și saună cu ajutorul cărora te vei relaxa și vei uita de grijile zilnice.

Întâlniri cu prietenele

Nu amâna să îți reiei interacțiunile sociale față în față, să ieși la restaurant, să profiți de relaxarea restricțiilor impuse de autorități. Mobilizează-ți grupul de prietene și ieșiți în localul preferat și poate în weekend, chiar într-un club, pentru a vă distra pe cinste. Împărtășiți-vă planurile, faceți schimb de accesorii și cărți și nu uitați să zâmbiți cât mai mult și să imortalizaţi în fotografii astfel de momente petrecute împreună.

De asemenea, puteți plănui o vacanță, un city-break, mai ales că în această perioadă, prețul biletelor de avion către destinații din străinătate este mai mult decât accesibil. Puteți alege între Parisul romantic, Lisabona însorită, indiferent de anotimp, sau Roma cea plină de vestigii și istorie, orașe vizitate anual de milioane de turiști.

Interacțiuni romantice față în față

În plus, dacă ești singură, nu te mai mulțumi cu discuții cu pretendenții doar pe rețelele de socializare și, dacă de partea cealaltă nu există inițiative în acest sens, vino cu ideea de a vă vedea față în față, dincolo de ecrane digitale. În acest fel, vei avea ocazia să-l observi mult mai bine pe cel pe care poate l-ai idealizat, să vezi cum se comportă într-un spațiu public și ce exprimă limbajul său non-verbal.

În concluzie, ai grijă de tine mai mult ca oricând, devino-ți prioritate, nu tărăgăna reluarea activităților care te bucură și socializează cât mai mult, mai ales dacă ești extravertită. Ai curajul de a iniția o conversație dincolo de sfera virtuală.

Sursă foto: unsplash.com

(P) Material publicitar realizat in colaborare cu Elefant.ro