Întotdeauna este binevenit un articol de îmbrăcăminte pentru că, dacă este ceva ce el obișnuiește să poarte, va aprecia faptul că nu a trebuit sa străbată jumătate de mall pentru a-l găsi sau nu a petrecut o jumătate de oră pe internet să-l caute fără a fi sigur de măsura pe care o poartă, de materialul din care este confectionat sau de faptul că este sau nu ceva în trend.

Așadar, dacă dorești să-i cumperi ceva ce tine de vestimentație, e bine totuși să te rezumi la haine și nu la pantofi, aceștia fiind bine de cumpărat direct de către el. Pentru început, trebuie să-i cunoști foarte bine gusturile în privința hainelor iar dacă acestea sunt foarte importante pentru el ai grijă să-i bucuri sufletul lui, nu pe al tău! Trebuie să-i cunoști măsurile, să te gandesti în ce context ar putea purta acel lucru. Ceea ce trebuie să știi iarăși foarte bine este garderoba lui.

Dacă nu îl cunoști foarte bine ar trebui să te rezumi la ceva mai puțin personal, asta pentru că va trebui sa alegi  ceva care să se potrivească și să se poată asorta cu ceea ce are deja. Dacă poți du-te și uită-te discret in dulapul lui , la cămăși, pantaloni, tricouri și  aruncă un ochi și la pantofii pe care ii poartă, la curele și alte accesorii.

Fii atentă dacă urmează să țină o cura de slăbire, ține cont de schimbările recente din viața lui, de job, de hobby-uri  și află dacă s-a plictisit de stilul pe care îl poartă pe care poate vrea să-l schimbe. Incearcă să-l chestionezi amuzant despre cele mai dragi lucruri ale lui, ajungând cumva si la zona de haine bărbătești – poate e nebun după hanorace sau după cămăși colorate, bine scrobite. Dacă nu îl cunoști de foarte mult timp, poate ar trebui să te sfătuiești cu un apropiat de-al lui.Cert este că ai nevoie de măsuri, trebuie să ai idee de materialele pe care le îndrăgește cel mai tare, de nevoile lui, de culoarea preferată,  de informația referitoare la necesitățile lui în privința hainelor bărbătești și mai ai nevoie de ceva răbdare să faci tu căutarea în mall sau pe internet căutând  in google “haine bărbați de vanzare“. Ceea ce te va face la final fericită este zâmbetul și mulțumirea lui și faptul că “ceva-ul” ii va aminti de tine de fiecare dată când îl va purta.