Cappadocia, un basm oriental

Cappadocia este unul dintre cele mai frumoase și mai fascinante locuri din Turcia. Aici poți admira peisajul spectaculos format de stâncile vulcanice sculptate de vânt și apă, poți explora orașe subterane și biserici rupestre, poți face o plimbare cu balonul cu aer cald sau poți savura deliciile gastronomice locale. Un city break Cappadocia este o experiență unică și memorabilă, care îți va rămâne în suflet.

Dubai, lux și extravaganță

Dacă vrei să trăiești o vacanță plină de lux și extravaganță, Dubai este destinația perfectă pentru tine. Acest oraș din Emiratele Arabe Unite este un paradis al shoppingului, al divertismentului și al arhitecturii moderne. Poți vizita cele mai înalte clădiri din lume, poți face ski pe o pistă artificială, poți admira grădini exotice și acvarii uriașe, poți face safari în deșert sau poți relaxa pe plaje superbe. Un city break Dubai este o aventură plină de contrast și de senzațional.

Barcelona, artă și cultură

Acest oraș din Spania este un muzeu viu al arhitecturii moderniste, al operei lui Gaudi și al picturii catalane. Poți vizita cele mai frumoase biserici, parcuri, palate și muzee din Europa, poți admira capodoperele lui Picasso, Miro și Dalí, poți savura tapas și sangria în barurile pline de viață, poți face plimbări pe bulevardul Rambla sau te poți relaxa pe plaje însorite.

Lisabona, istorie și romantism

Lisabona este un amestec fascinant de tradiție și modernitate, de eleganță și simplitate, de melancolie și veselie. Poți vizita cele mai vechi cartiere, castele, mănăstiri și monumente din Europa, poți asculta fado în localurile autentice, poți degusta vinuri și pasteis de nata în cafenelele cochete, poți face croaziere pe râul Tejo sau poți admira panorama orașului de pe dealurile pitorești.

Praga, magie și frumusețe

Dacă vrei o vacanță plină de magie și frumusețe, Praga este destinația perfectă pentru tine. Este un vis devenit realitate pentru iubitorii de basme, de muzică clasică și de artă gotică. Poți vizita cele mai impresionante poduri, turnuri, biserici și palate din lume, poți asista la spectacole de operă, balet sau teatru negru, poți explora cartierele boeme și misterioase, poți savura bere și gulaș în restaurantele tradiționale sau poți relaxa în parcurile verzi.

Budapesta, energie și relaxare

Budapesta este una dintre capitalele europene renumite și poate fi vizitată în orice perioadă a anului cu buget mic. Distanţa relativ mică de ţara noastră transformă acest oraş în destinaţie preferată de turiştii care îşi doresc o escapadă antrenantă şi confortabilă. Impresionantele clădiri cu influenţe ecleziastice, numeroasele străduţe încărcate de istorie şi restaurantele cosmopolite sunt elemente ce asigură divertisment celor pasionaţi de aventuri urbane.

Un city break este o modalitate excelentă de a te distra și de a te îmbogăți cultural. Alege destinația care ți se potrivește cel mai bine și pregătește-te pentru o vacanță de neuitat!