A fost creată pentru a te ajuta să îți atingi cu succes obiectivele de greutate și sănătate. Lucrurile vin de la sine cu Peater. Completezi un chestionar prin care aplicația îți identifică planul alimentar potrivit ție. Chiar și persoanele care suferă de diverse afecțiuni (diabet, boli cardiovasculare, boala celiacă, Hashimoto) primesc un meniu personalizat. 

Cum să ai propriul nutriționist chiar la tine acasă cu aplicația Peater

Meniul include preparate pentru toate momentele zilei: mic dejun, prânz și cină, dar și pentru gustări sănătoase. Dacă nu îți plac anumite ingrediente, le poți înlocui ușor. Mănâncă bine și întărește-ți imunitatea! Peater are grijă de restul.

După ce îți stabilești obiectivele în aplicație, alegi cât de rapid vrei să le atingi, apoi îți descrii obiceiurile și activitatea fizică. Alegi o dietă, competențele tale din bucătărie, nivelul general de sănătate, apoi elimină ingredientele care nu îți plac sau pe care nu le poți mânca.

Dacă dorești, îți poți schimba ulterior dieta oricând. Începi planul personalizat de mese, alegi rețetele și primești măsuri practice ale ingredientelor. Primești mai ușor ca niciodată mâncarea perfectă pentru întreaga ta familie! Aplicația Peater îți pregătește și atenționări pentru mese, poți face liste de cumpărături rapide, îți poți urmări și monitoriza facil progresul.

Îți poți înregistra antrenamentele sau să îți sincronizezi meniul cu aplicația ta favorită de sport. Peater îți va actualiza meniul, reglând cantitatea de mâncare cu antrenamentele propriu-zise. Adoptă obiceiuri nutriționale mai sănătoase acum cu aplicația Peater, începând cu numai 18 lei/lună!