Profile decorative – pentru un plus de rafinament și eleganță

Dacă ți se pare că livingul tău este prea banal din punct de vedere estetic și vrei să îi oferi un plus de rafinament, poate ar fi cazul să iei în considerare aplicarea unor profile polistiren pe perete – sunt ușor de aplicat, pot fi vopsite în orice culoare dorești și au abilitatea de a transforma complet un spațiu. Partea bună este că nici măcar nu vei face prea multă mizerie pentru că se lipesc pur și simplu cu adeziv pe perete. Fără renovări de amploare, fără investiții prea mari, fără dureri de cap. 

Din aceeași categorie a profilelor decorative care aduc un plus de eleganță face parte și cornisa, cu mențiunea că aceasta va fi amplasată pe latura de sus a peretelui. Te provocăm să lipești cornișe în living și să observi reacția musafirilor tăi. Toți te vor întreba ce schimbări ai făcut.

Decorațiuni de efect – pentru o transformare rapidă

Un lampadar într-un colț al livingului, o etajeră plină cu poze pe un perete, o vază cu flori proaspete și colorate pe măsuța de cafea, un covor pufos în centrul livingului – toate aceste schimbări sunt rapide și aduc un vibe nou în acest spațiu. Există și profile decorative interior care pot schimba aspectul decorațiunilor deja existe, cum ar fi o oglindă. Te-ai gândit vreodată cât de bine încadrează o ramă decorativă oglinda pe care o ai pe perete?

Peretele accent – un trend care încă mai este la modă

Vopsește un perete într-o culoare care contrastează cu restul nuanțelor ce se regăsesc în living sau aplică un tapet deosebit pe unul dintre pereți pentru a-l scoate cât mai mult în evidență. Simplu, rapid, de efect. 

Sunt schimbări care implică un buget foarte mare și schimbări care se fac cu o investiție mică, dar care au puterea de a transforma total aspectul unui spațiu. Tu alegi ce fel de schimbări vrei astăzi pentru livingul tău.