În ziua de azi, tenul este supus agresiunii multor factori, dintre care fac parte: razele ultraviolete (UV), poluarea, fumul de țigară, stresul, purtarea măștii (care păstrează transpirația și produce iritații și coșuri pe piele). 

În timp ce privești cum acești factori de risc îți pot afecta frumusețea pielii, poți lua măsuri de combatere a lor, prin simpla folosire a săpunului negru Karbonoir care a schimbat viața a mii de oameni. Acesta este indiscutabil un produs ideal de îngrijire cosmetică, ce dă rezultate indiferent de tipul de ten. Are doar ingrediente naturale cu efecte pozitive asupra pielii și de prevenire a multor afecțiuni cutanate (acnee, dermatită atopică, dermatită seboreică). 

Proprietățile săpunului negru de la Karbonoir: 

 • Are marea calitate de a hidrata și curăța tenul de impurități, deoarece conține ulei de cocos
 • Intensifică procesul de regenerare al pielii și o protejează de factorii externi
 • Oferă pielii un impuls revitalizant, dezvăluind un ten cu aspect mai suplu, mai curat și mai luminos
 • Curăță și strânge porii dilatați, catifelează aspectul tenului
 • Este potrivit și pentru pielea uscată, aspră, sensibilă, pentru că are ulei de măsline
 • Îmbunătățește aspectul tenului prin eliminarea impurităților și a celulelor moarte ale pielii, prin intermediul cărbunelui activat, pe care îl conține
 • Are acțiune antiinflamatorie datorită untului de Sheea din compoziția lui
 • Reduce simptomele de acnee, dermatită (atopică, seboreică) și alte probleme ale pielii
 • Ajută la demachierea tenului, la spălarea corpului și a părului. 

Este extrem de ușor de folosit pentru spălarea feței și a corpului. Cel dintâi se umezește fața cu apă caldă, iar apoi se poate aplica săpunul direct pe piele. Acesta se dă pe palme, pentru a face spumă și apoi se aplică pe față. Desigur se evită contactul cu ochii, pentru că spuma ar putea crea o senzație neplăcută, ca orice săpun. La final, se clătește fața cu apă caldă. Săpunul se folosește de 2 ori pe zi, dimineața și seara. 

Acum, când știi deja beneficiile săpunului negru de la Karbonoir, este timpul să explorezi toate produsele Karbonoir, care îți pot ajuta pielea să arate mai sănătoasă și puternică. Acestea sunt o sursă naturală de vitamine, minerale și antioxianți, au o serie de ingrediente care activează protecția naturală a pielii împotriva îmbătrânirii și a factorilor externi, ca de exemplu:  

 • Ulei de cocos, unt de Shea
 • Ulei de semințe de floarea-soarelui, gliceride
 • Cărbune activ și ulei de măsline extravirgin.

Acest amestec de ingrediente naturale te ajută să ai un look de milioane, pentru că minimizează aspectul îmbătrânirii, al problemelor pielii și conferă tenului un aspect mai ferm și mai fin. 

Pentru a avea părul mai strălucitor și mai mătăsos, ar fi indicat să-l speli cu săpun negru, dar nu înainte de a aplica și o picătură de ulei pe păr, deoarece acesta are un pH diferit, la fel ca și pielea capului. Săpunul se aplică sub formă de spumă și se masează scalpul cu mișcări ușoare, circulare. 

Acest tratament ajută la stimularea creșterii părului și la eliminarea murdăriei și a celulelor moarte. Un asemenea produs de spălare îmbunătățește structura firului de păr, hidratează, este foarte eficient și nu îmbâcsește deloc părul; îl poți vedea și pe pagina de Facebook, alături de alte produse de îngrijre, naturale (cum este serul anti-age, nutritv, cu vitamina E). 

Săpunul negru este potrivit și pentru pielea sensibilă a copiilor, începând de la vârsta de 3 luni. Curăță ușor, nu creează spumă abundentă, este un produs natural, care hidratează bine pielea și nu provoacă iritații. În primii ani de viață, copiii au pielea sensibilă, nu sunt suficient de bine adaptați la un mediu extern, destul de agresiv și, de aceea, pentru îngrijirea lor este necesar să se manifeste o atenție sporită la alegerea produselor de igienă. Prin urmare, un astfel de săpun ecologic și hipoalergenic ar fi o opțiune sigură, în prezent. 

Săpunul negru este realizat în Slovenia, după o rețetă tradițională.