Diferențe și asemănări între ciorapi și colanți

Dacă ești iubitoare de rochii verzi, rochii casual, rochii elegante și tot ceea ce înseamnă astfel de piese esențiale pentru o garderoba și o persoană cât se poate de feminină, cu siguranță ai grijă să-ți fie prezente în permanentă la colecție și câteva perechi de ciorapi sau colanți.

Între cele două tipuri de articole există totuși câteva diferențe semnificative care pot face diferența. De exemplu, ciorapii sunt confecționați în general dintr-un strat de material mult mai subțire decât colanții. De asemenea, există o varietate de măsuri și grosimi, lucru care se poate aplică și colantilor. Însă, vei găsi și colanți universali, extrem de elastici, principiu care nu se aplică și ciorapilor.

Opacitatea ciorapilor și a colantilor este similară dacă ne uităm la modelele peste 80 DEN. Dar adesea vei preîntâmpina problema că o pereche de ciorapi să se rupă mai ușor, mai ales dacă ai fluctuațîi de greutate sau îi porți destul de des. Din acest punct de vedere, ai putea observă un plus pentru colanți la capitolul durabilitate. Acest lucru depinde desigur, de calitatea acestora.

Totuși, dacă vrei să încerci o pereche de colanți buni, la un preț avantajos și cu un model în tendințe, te invităm să arunci un ochi peste portofoliul JojoFashion unde ai posibilitatea de a găși multe modele pe placul tău. În plus, tot de aici îți vei putea cumpără și alte articole vestimentare de care ai putea avea nevoie și să eviți să faci zeci de drumuri și căutări în alte magazine.

De exemplu, dacă vrei și câteva pulovere, rochii tricotate, geci sau alte lucruri de sezon, le poți achiziționa de aici cu încredere fără să aștepți mult după livrare și fără să trebuiască să cheltuieșți mai mulți bani pe aceeași calitate.

Moduri creative de stilizare a colantilor în sezonul rece

Dacă iubeșți colanții sau rochiile și puloverele lungi, iată câteva idei ingenioase preluate de la designeri și alte persoane creative, pasionate de modă, pe care le poți aplică în acest sezon și nu numai.

  Colanți și ciorapi

Da, poți pune împreună colanții și ciorapii că să te bucuri de și mai mult confort, dar și de un efect vizual de excepție. Poți adaugă ciorapii pe deasupra, astfel încât să dai impresia că ai purta o simplă pereche de dressuri, chiar dacă la nivel de confort, colanții prezenți pe dedesubt îți vor echilibra mai bine temperatura corpului.

  Poartă colanții pe sub pantaloni

Dacă vrei în continuare să porți niște pantaloni subțiri sau ai un model cu o jumătate/o mărime mai mare, îi poți face mai adecvați pe măsură corpului și pe nevoile de actualitate folosind pe dedesubt o pereche de colanți.

  Poartă-i cu fuste

În loc să apelezi la ciorapi subțiri atunci când porți fuste sau rochii, îi poți înlocui definitiv cu niște colanți adecvați. Sunt potrivite nu doar modelele la culoarea pielii, ci și colanți colorați, cei din imitație de piele, care ți-ar putea pune mai mult și mai ușor ținută în valoare. Sigur, totul depinde doar de ține, de cât de îndrăzneață îți dorești să fii prin modul în care arăți.