Iată 3 pași de urmat pentru a obține un ten de vis:

1.  Skincare

Primul pas în obținerea acelui look fresh de vară este îngrijirea tenului. Învață despre tipul tău de ten și oferă-i ceea ce are nevoie, utilizând cosmetice naturale, dar fiindcă e vară adaugă acel plus de extra hidratare. Introdu în rutina ta un serum cu vitamina C care va oferi luminozitate pielii tale prin uniformizarea nuanței tenului, reducerea petelor și a zonelor pigmentate și oferind un aspect sănătos și plin de viață. De asemenea, nu uita importanța cremei cu SPF care trebuie aplicată în fiecare dimineață, iar apoi reaplicată la fiecare două ore. Pentru a-ți fi mai ușor, alege un spray cu SPF pe care îl vei putea pulveriza chiar și peste machiaj, fără să-l strici.

2.  Hidratare

Hidratarea joacă un rol extrem de important, mai ales în sezonul cald deoarece poate influența felul în care te simți, dar și aspectul tenului tău. Încearcă să bei mai mult de 2 litri de apă pe zi și renunță pe cât posibil la sucurile acidulate sau cafea. De asemenea, optează pentru o alimentație bogată în alimente cu un conținut ridicat de apă precum castraveții sau pepenele roșu pentru a-ți da un boost de hidratare. Poți face diferite smoothie-uri sau sucuri delicioase și super sănătoase sau le poți consuma crude!

3.  Make-up

După ce te-ai asigurat că pielea arată impecabil, urmează ultimele retușuri cu ajutorul machiajului. Cheia acestui look este bronzul și strălucirea naturală a tenului, așa că îți vei dori să folosești texturi cremoase în mare parte. Folosește un SPF cu pigment colorat pentru a uniformiza nuanta tenului sau chiar un BB cream, dar în niciun caz fond de ten deoarece ne dorim un aspect cât mai natural al tenului. Apoi, aplică un bronzer definind pomeții, fruntea și nasul. Adaugă puțin blush într-o nuanță caldă, iar mai apoi un iluminator auriu pentru un ten cu aspect dewy. Păstrează machiajul ochiilor cât mai natural, folosind nuanțe de maro, iar pentru buze alege un gloss cu sclipici. Setează totul cu un spray de fixare sau niște apă de lavandă sau de trandafir și ești gata de ieșit la soare!

Urmează cu încredere acești pași simpli și vei întoarce privirile tuturor celor din jur! Vara este momentul în care te poți simți cea mai frumoasă și încrezătoare, iar evenimentele spontane nu vor înceta să apară! Fii pregătită în orice clipă și distrează-te sub soarele arzător în fiecare zi, la fel de strălucitoare!

Sursă foto pexels.com