Ți-am pregătit 3 sfaturi ca să faci alegerea ideală!

1.  Analizează de câte ori s-au potrivit predicțiile

Cea mai bună metodă ca să verifici care astrolog îți prezice cel mai corect este să consulți mai multe horoscoape timp de câteva zile, iar la final să concluzionezi care ți s-a potrivit cel mai bine de cele mai multe ori. Dacă ești pasionată de astrologie, acest exercițiu ar trebui să ți se pară distractiv și îl poți face alături de prietenele tale.

2.  Ferește-te de horoscopul care nu are nici o explicație referitoare la mișcarea astrelor

Deși astrologia nu a fost recunoscută ca fiind o știință, totuși ea se bazează pe mișcările planetelor și stelelor: când are loc o conjunctură astrală, când o planetă începe mișcarea retrogradă, în ce casă se află aceasta, ce semnifică Luna plină și Luna nouă în fiecare semn zodiacal. Astfel, te asiguri că horoscopul respectiv nu este o simplă născocire! Nu este și cazul lui Astrolov- site de astrologie unde vei găsi articole bine documentate despre tot ce înseamnă acest domeniu și ai explicații despre cum te afectează în viața de zi cu zi fiecare eveniment din astral!

3.  Nu uita că nu există doar horoscopul european

Deși acesta este cel mai utilizat horoscop (cel care cuprinde 12 zodii), în astrologie sunt utilizate și altele, cum ar fi cel chinezesc, indian, arboricol, floral și chiar românesc. Cu toate acestea, cele din urmă oferă predicții pe o perioadă mai îndelungată de timp, un an sau câteva luni însă pot avea acuratețe la fel de mare ca horoscopul european. Iar dacă îți dorești să afli viitorul și prin alte metode decât prin intermediul astrelor, poți apela la o citire din cărțile de tarot care poate fi făcută de tine sau de cineva specializat.

Așadar, urmând acești 3 pași simpli poți afla care astrolog rezonează cel mai bine cu tine și poți folosi zodiacul și ca o modalitate să te descoperi datorită caracteristicilor generale ale fiecărei zodii, nu doar să afli ce se va întâmpla în viitor!

Sursa foto: pixabay.com.