Zodia Berbec

Ai o personalitate puternică, atrăgătoare pentru unii, dar pe alții îi poate ține la distanță. Ca să ai succes când cunoști pe cineva, încearcă să fii mai caldă și mai romantică. Iar în discuții nu te concentra numai pe tine. Găsește subiecte de interes și pentru el!

Zodia Taur

Încrederea în tine și senzualitatea ta înăscută sunt punctele tale forte într-o relație aflată la început. Dar ai grijă să nu te arăți prea des încăpățânată! Fii iubitoare și generoasă, așa cum îți stă bine și îl vei cuceri definitiv.

Zodia Gemeni

Umorul, inteligența și spiritul tău dinamic îi captivează pe bărbați. Dar păstrează și o notă misterioasă, un mic secret pe care să îl dezvălui abia după ce îl cunoști mai bine pe cel care te atrage.

Zodia Rac

Sensibilitatea ta și înțelegerea pe care o arăți față de ceilalți este apreciată de bărbații care caută o parteneră loială. Stăpânește-ți temerile și capriciile și arată-i un bărbat latura ta feminină și înțelegătoare. Îl vei captiva de la prima întâlnire!

Zodia Leu

Mereu o bătăioasă și o ambițioasă, în dragoste trebuie să dai dovadă totuși și de răbdare. Fii pasională, fii ușor posesivă, dar nu grăbi lucrurile! Lasă-l pe el să preia inițiativa și să te cucerească, doar dacă nu este prea timid.

Zodia Fecioarei

Rafinată, diplomată și mereu zâmbitoare, poți atrage atenția unui bărbat în căutarea unei partenere pe termen lung. Reușești să inspiri încredere, ceea ce este un mare avantaj pentru o relație serioasă. Dar nu este suficient să fii serioasă! Ai grijă să înveselești atmosfera când e cazul.

Zodia Balanței

Șarmul tău înăscut te ajută să cucerești ușor oamenii din jur. Mulți bărbați ar vrea să aibă o șansă, dar se întâmplă adesea să îi ții la distanță pentru că nu vrei mai mult decât prietenia lor. Dacă îți place de unul anume, este suficient să faci tu primul pas.

Zodia Scorpion

Se spune că semnul tău astral este înzestrat cu cea mai are putere de seducție. Când îți deschizi inima și te uiți direct în ochii celuilalt, nu mai are nicio scăpare. Nu îți fie teamă să îți exprimi sentimentele, dacă iubești! Niciun bărbat nu ghicește gândurile cu ușurință!

Zodia Săgetător

O combinație irezistibilă de umor, aventură și nesăbuință devine ispititoare pentru bărbații din jurul tău. Iar pofta ta de viață este o invitație deschisă. La petreceri sau la întâlnirile cu prietenii, când ești fericită și râzi, ai cele mai mari șanse să primești o declarație de dragoste.

Zodia Capricorn

Succesul te face încrezătoare și atrăgătoare. De-a lungul carierei, vei întâlni adesea bărbați fascinați de forța ta de convingere și de eleganța și rafinamentul tău. Chiar dacă ai o atitudine de șefă, încearcă să fii cât mai feminină și cât mai zâmbitoare și vei cuceri multe inimi.

Zodia Vărsător

Radiezi o lumină plină de farmec, pe care nu o poate ignora nimeni. Ești cuceritoare, când ești veselă, iar apetitul tău pentru distracție face furori. Dar sunt momente în care un strop de timiditate te-ar ajuta să îi atragi atenția celui care îți place.

Zodia Pești

Cu privirile tale lungi și aerul misterios, este greu să rămâi singură prea mult timp. Îți place să flirtezi, dar nu exagera! Dacă vrei o relație de lungă durată, trebuie să oferi mai multă încredere unui posibil partener.

sursa foto: 123rf.com