Programul Juice Plus+ Healthy Starts for Families

În sprijinul celor care își doresc o sănătate mai bună pentru familia lor, Juice Plus+, una dintre cele mai importante companii de nutriție la nivel internațional a lansat, în România, Programul Healthy Starts for Families, o abordare simplă în privința sănătății, care ajută familia să facă schimbări rapide, în cele patru segmente esențiale pentru sănătate: mișcare, somn, hidratare și nutriție. 

Healthy Starts for Families este o iniţiativă concepută pentru a inspira o viaţă mai sănătoasă la domiciliu şi pentru a împuternici familiile să facă schimbări simple, dar semnificative ale stilului de viaţă, care să le ajute să înainteze în călătoria lor către o sănătate mai bună. În cadrul programului, familiile se vor alătura unei comunități de oameni interesate în a-și îmbunătăți stilul de viață, vor primi sfaturi și recomandări pentru a face față cu succes provocărilor de-a lungul zilei, precum și pentru a profita la maximum de gama de produse Juice Plus+ pe bază de plante. Amestecurile sub formă de capsule Juice Plus+ sunt realizate din 30 de fructe, legume și fructe de pădure diferite împreună cu vitamine selectate și alte ingrediente vegetale. De asemenea, capsulele Juice Plus+ sunt disponibile şi sub formă de Jeleuri Gumate Juice Plus+ adorate de cei mici.

Nutriția corectă – aliatul de bază al sănătății

Este recomandat ca în sezonul rece să avem o alimentație cât mai echilibrată și sănătoasă din toate punctele de vedere, în așa fel încât organismul să fie pregătit și sistemul imunitar să fie puternic pentru a lupta și preveni riscul răcelilor, gripelor și a altor afecțiuni. În această perioadă, când nu mai avem la dispoziție fructe și legume din culturile locale este important să asigurăm corpului toate vitaminele necesare bunei funcționări. Pe lângă cele cinci porții zilnice de fructe și legume recomandate, Juice Plus+ oferă o gamă de suplimente alimentare create special pentru nevoile întregii familii. Capsulele și jeleurile gumate Juice Plus+ cu amestec din fructe și legume conțin vitamine, A și C, care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Vitamina A contribuie la menţinerea sănătăţii pielii, iar vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcţionarea normală a gingiilor, a dinţilor și a vaselor de sânge. Capsulele și jeleurile gumate Juice Plus+ cu amestec din fructe de pădure conțin vitaminele C și E care contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. 

Ar putea fi o imagine cu 5 persoane, copil, persoane în picioare, în aer liber şi text care spune „healthy STARTS FOR FAMILIES”

JUICE PLUS+®

JELEURI GUMATE AMESTEC DIN FRUCTE ȘI LEGUME

JELEURI GUMATE AMESTEC DIN FRUCTE ȘI LEGUME

Pulberea nutriţională din amestecurile din fructe și legume Juice Plus+ conține 18 de tipuri de fructe și legume în cea mai delicioasă formă. Populare în special în rândul copiilor, Jeleurile Gumate Juice Plus+ reprezintă un adaos valoros în dieta zilnică. Jeleurile gumate Juice Plus+ sunt potrivite şi pentru adulţi, în doză dublă. 

Pentru a Pentru a vă ajuta să începeții cu o prima schimbare simplă în adoptarea obiceiurilor mai sănătoase, compania Juice Plus+ va contribui cu cea mai mare parte a costului produselor pentru copii, timp de până la 4 ani, la comandarea de către adulți a programului Healthy Starts for Families.

Pentru a vă înscrie în Programul Healthy Starts for Families de la Juice Plus+, accesați:

https://www.juiceplus.com/ro/ro/juice-plus/healthy-starts