Care este, de fapt, diferența dintre igienizare și dezinfectare?

Igienizarea este procesul prin care se îndepărtează murdăria și impuritățile de pe suprafețe. Cu toate că reduce semnificativ numărul de germeni, nu îi elimină complet, conform Centrului SUA pentru Controlul Bolilor.

Dezinfectarea este procesul de utilizare a produselor chimice pentru distrugerea germenilor de pe suprafețe. 

De ce trebuie să știm diferența dintre cele două? Pentru că igienizarea și dezinfectarea necesită produse diferite. Pentru igienizare ai nevoie doar de săpun și apă ori un detergent obișnuit. Pentru dezinfectare este nevoie de produse chimice, însă multă lume se ferește de produsele cu clor.

Marca Sanytol te scapă de această grijă. Aceste produse curăță și dezinfectează impecabil orice suprafață. Astfel, dacă vrei să fii sigur că nu riști să aduci coronavirusul în casă, folosește produsele Sanytol.

Trebuie să acorzi o atenție deosebită suprafețelor care sunt cel mai des atinse: butoane și mânere, întrerupătoare, balustrade, mese, scaune, robinete, etc. De asemenea, baia și bucătăria au nevoie de o dezinfectare făcută mai des.

Cum poți curăța casa rapid, simplu și fără clor

Sanytol îți pune la dispoziție o multitudine de produse de curățenie dezinfectante și multifuncționale. De exemplu, pulverizatorul universal pentru multisuprafețe și soluția de uz casnic de curățat suprafețe și pardoseli sunt două produse perfecte pentru orice tip de suprafață, inclusiv lemn.

Acestea te ajută să lupți împotriva celor mai frecvente bacterii și ciuperci din casă. Printre acestea se numără viruși precum Coronavirusul uman 229E, Herpes simplex tip 1, dar și Gripa A H1N1 (gripă).

VVrei să te aperi de infecții și când ieși din casă? Acum ai cea mai simplă soluție la îndemână! Dacă vrei să dezinfectezi rapid atât în casă, cât și în exterior, poți folosi șervețelele multisuprafețe Sanytol. În doar câteva secunde, ești mai protejat și îți vezi mai departe de treabă.