Lungimea şi forma unghiilor. Pentru a putea pune bazele unei manichiuri perfecte până în cele mai mici detalii şi pentru a evita orice situaţie neplăcută în procesul de realizare a unghiilor false, este foarte important să foloseşti gelul de construcţie potrivit. Iar pentru asta trebuie să ţii cont de forma şi lungimea unghiilor dorite. Spre exemplu, în timp ce realizarea unor unghii lungi necesită un gel de construcţie mai dens, crearea unor unghii scurte sau medii necesită un gel de construcţie cu densitate medie.

Culoarea şi compoziţia gelului. Desigur, culoarea este un alt criteriu pe care trebuie să îl ai în vedere înainte de a alege un gel de construcţie. În funcţie de propriile preferinţe sau de gusturile clientelor tale, poţi opta în acest sens fie pentru geluri de construcţie în nuanţe naturale şi discrete, cum ar fi nude spre exemplu, fie pentru geluri de construcţie viu colorate, pentru un aspect cât mai îndrăzneţ şi modern. De asemenea, în alegerea celor mai bune geluri de construcţie este foarte important să acorzi o atenţie deosebită şi compoziţiei, astfel încât să te asiguri că acestea nu conţin substanţe care pot provoca alergii sau pot afecta unghia naturală. 

Lampa UV utilizată. Întrucât gelurile de construcţie necesită uscarea în lampă, este indicat să ai în vedere şi tipul de lampă UV cu care lucrezi înainte de a alege produsul potrivit nevoilor tale. Spre exemplu, în timp ce o lampă UV presupune un timp de uscare de 3-4 minute a gelurilor de construcţie, o lampă LED presupune un timp de uscare mai scurt, de 1-2 minute, ceea ce înseamnă că acesta rămâne de departe un criteriu de care trebuie să ţii cont dacă nu vrei să ai de-a face cu unghii rupte sau dezlipite.

Scop. De asemenea, strebuie să decizi şi pentru ce urmează să foloseşti gelul de construcţie. După cum cel mai probabil ştii deja, există geluri care se utilizează la construcţia propriu-zisă a unghiilor şi geluri speciale care se folosesc la întreţinerea sau umplerea acestora, motiv pentru care este important să ţii cont de acest aspect.

Calitate. Nu în ultimul rând, calitatea este un alt criteriu extrem de important de care trebuie să ţii cont în alegerea gelurilor de construcţie. În acest sens, pentru cele mai bune produse, te invităm să descoperi colecţia pusă la dispoziţie de Avvana. Acest magazin online vine în întâmpinarea ta cu o gamă variată de produse de top pentru manichiură şi pedichiură, potrivite atât pentru uz profesional, cât şi personal, printre care se numără şi gelurile UV de construcţie, fabricate în UE la cele mai înalte standarde de calitate. Nu îţi rămâne decât să le alegi pe cele potrivite nevoilor şi preferinţelor tale şi să le comanzi online, direct de pe site, bucurându-te de cele mai bune şi avantajoase experienţe de cumpărături. Direct din confortul casei tale.