Foarte rar găsim oameni care au linia căsniciei bine conturată sub degetul mic de la mâna stângă și care au doar o singură linie. Majoritatea are mai multe linii legate de destinul căsniciei.

Nu este important câte linii sunt, dacă există doar una sau două bine conturate, iar celelalte sunt abia vizibile. Contează doar liniile care se văd foarte bine și pe care putem distinge inclusiv semnele particulare.

Dacă toate liniile căsniciei sunt subțiri și slab pronunțate, acest lucru indică probleme mari și situații complicate legate de alegerea unui partener.

Iar dacă există doar două linii pronunțate, egale ca lungime și grosime, se zice că persoana respectivă va trăi o vreme într-un triunghi conjugal.

Norocul în căsnicie

Cu cât este mai lungă linia căsniciei, și anume dacă depășește baza degetului mic și ajunge către degetul inelar, cu atât îți este mai greu să îți alegi partenerul de viață. Se spune că ești pretențioasă, că ai ambiții mari cu privire la ceea ce îți poate oferi un bărbat și că nu vrei să te mulțumești cu primul venit.

Pe de altă parte, o linie lungă arată că vei avea socri înstăriți și că vei beneficia de o stare materială bună datorită soțului tău.

Dar, dacă linia căsniciei este foarte scurtă, de maximum un centimetru, înseamnă că te căsătorești târziu și că numai norocul te poate ajuta să găsești bărbatul potrivit.

O linie foarte scurtă poate avertiza asupra unei căsnicii lipsite de dragoste și pasiune și care se poate destrăma la un moment dat.

Semnele particulare care apar pe linia căsniciei

Dacă linia se bifurcă la capăt, sub degetul mic, este posibil să divorțezi în a doua parte a tinereții.

Dacă linia mariajului este întreruptă de un cerculeț, acesta indică separare de soț pentru o vreme, urmând să vă împăcați la momentul potrivit.

Dacă linia are capătul din interiorul palmei îndreptat în sus, se pare că nu ești motivată în tinerețe să te căsătorești și lași lucrurile în voia sorții.

Dacă linia căsniciei are capătul din interiorul palmei îndreptat în jos este foarte posibil să nu te căsătorești niciodată.

Dacă linia căsniciei este întreruptă arată mari probleme în relația cu soțul tău, certuri și despărțire. Dacă întreruperea este foarte mică, de un milimetru sau doi, arată că vă veți împăca, oricât de grave ar fi neînțelegerile dintre voi.