Dar știai că și culoarea ta preferată, pe care o alegi mai mereu atunci când vine vorba despre hainele tale, poate oferi celor din jur indicia referitoare la personalitatea ta? Dacă deja ți-am stârnit interesul, atunci rândurile de mai jos sunt pentru tine. 

Negru

Este o culoare pe care majoritatea dintre noi o asociem automat cu doliul, dar și cu autoritatea. Cei care preferă această nuanță pentru majoritatea hainelor lor sunt ființe hotărâte, care știu ce vor și care sunt bine ancorate în realitate. De asemenea, negrul este un simbol al stilului și eleganței atunci când vine vorba despre piesele vestimentare. Cu toate acestea, negrul mai este preferat deoarece se asortează perfect cu alte haine, dar și pentru că… subțiază. Indiferent că ești sau nu o fashionistă, în garderoba ta trebuie să se regăsească măcar o piesă vestimentară din această culoare. Și nu uita de ”little black dress”, da?

Maro

Nu sunt prea multe persoanele care preferă această nuanță, una care le transmite celor din jur că ești o persoană de încredere, echilibrată și fără derapaje, de orice fel. De regulă, bărbații sunt cei care o poartă mai des decât femeile, pentru că este una care li se potrivește bine.

Bej

Este culoarea perfectă pentru zilele mohorâte de toamnă, când avem nevoie de ceva mai luminos, dar nu foarte puternic. Este o culoare care sugerează relaxarea, iar atunci când o porți le transmiți celor din jur că stresul nu este prezent în viața ta, și că ești o fire foarte comunicativă. 

Alb

Culoarea purității și a inocenței. Nu degeaba cele mai multe rochii de mireasă sunt în această culoare. Va oferi multă prospețime outfit-ului ales de tine, și este o culoare perfectă pentru zilele fierbinți de vară. 

Și, pentru că tot am amintit de vară, această culoare este perfectă pentru a-ți pune în valoare bronzul frumos. Avem chiar și o sugestie pentru tine: magazinul Setarof.com, de unde îți poți achiziționa unele piese vestimentare create manual, din materiale naturale, prietenoase cu pielea ta. 

La fel ca și negrul, și albul este o culoare de bază și trebuie să se regăsească măcar în câteva articole vestimentare din garderoba ta. Dar suntem singuri că nu mai era nevoie să facem această recomandare, nu? 

Albastru

O culoare rece, dar care sugerează liniște, loialitate, autoritate și încredere. Este una dintre culorile preferate de cei mai mulți oameni, și nu de puține ori aceștia optează pentru piese vestimentare din această nuanță. Atunci când te îmbraci în albastru, le transmiți celor din jur că ești o persoană puternică, una care știe foarte bine ce vrea și care știe exact ce trebuie să facă pentru a-și atinge scopul. Și, un mic pont pentru tine: se pare că persoanele care se îmbracă în albastru la interviurile de angajare au mai multe șanse de a fi acceptate! 

Gri

O culoare neutră, care nu oferă celor din jur prea multe informații despre personalitatea celui care optează. Doar faptul că avem de a face cu o persoană sofisticată, și este culoarea preferată a celor care adoră stilul office. 

Roșu

Este culoarea pasiunii, a căldurii și a puterii. Eventual, chiar și a pericolului. Alegem mai mereu roșul atunci când ieșim la o întâlnire sau cină romantică alături de persoana iubită. De asemenea, atunci când te îmbraci în roșu le spui celor din jur, fără ca buzele tale să articuleze vreun cuvânt, că ești o persoană puternică, ai un caracter neîmblânzit și că adori să fii în centrul atenției. Atenție, nu folosi această culoare atunci când urmează să participi la anumite discuții importante, negocieri a unui contract sau interviu pentru un job important, deoarece riști să copleșești, și nu în sens pozitiv. Discuții aprinse pot apărea din senin cum se spune, dar de fapt se pare că acest roșu ales de tine pentru hainele pe care le porți ar avea o parte din vină.

Galben

Este o culoare solară, este cea care ne sugerează cel mai bine ideea de vară. Persoanele care preferă această nuanță sunt cele care nu ezită să le spună celorlalți ceea ce gândesc, sunt extrovertite, glumețe, și le place să fie în centrul atenției. Și, cum ar fi ca într-o zi ploioasă de toamnă să vezi pe cineva care poartă această culoare? Va fi ca și cum vara a revenit pentru o zi, că soarele a reușit să străpungă perdeaua deasă de nori, și dintr-o dată te simți mult mai optimist și plin de viață. Totul pentru că această nuanță a fost prezentă.

Verde

Ne sugerează natura, sănătatea și succesul. De asemenea, este o culoare preferată de cei mai mulți atunci când își decorează casa, dar o aleg și când vine vorba despre acele piese vestimentare care să sugereze stil și eleganță.

Roz

Este acea culoare care sugerează multă feminitate, dar cu toate acestea, sunt destul de mulți bărbații care își îndreaptă atenția către ea. Ne pune în evidență nuanțele pielii, așa că ai mare grijă cum o folosești, ca nu cumva să te dezavantajeze.