de balerini și opincuțe pentru femei

Văzând că sunt atât de populari printre femei și fete, designerii au început să creeze diferite modele de balerini astfel încât să vină în întâmpinarea tuturor stilurilor vestimentare.

  • Modelul clasic de balerini este cel cu un vârf rotund, ce acoperă piciorul puțîn peste linia degetelor, cu o talpă subțire și fără toc.
  • Pentru o mai bună aerisire a piciorului în sezonul cald au fost creați balerinii ce acoperă doar vârful și călcâiul piciorului sau cei care au model perforat.
  • Balerinii cu curelușă pe gleznă oferă piciorului un aspect elegant.
  • Acel model de balerini cu bretea și cu călcai gol, cu un vârf ușor ascuțit sau cu un vârf lunguieț vor fi aleși de femeile ce poartă adesea ținute elegante sau office.
  • Pentru fetițe și tinere domnișoare balerinii cu o curea în față sunt extrem de drăgălași.

Dacă îți dorești să poți face comparație între toate aceste modele, poți vedea categoria de balerini și opincuțe pentru femei disponibile pe IncaltaminteDame. Într-o gamă atât de variată de modele cu siguranță vei găși balerinii perfecți pentru ține și care să vină în completarea stilului tău vestimentar.

Caracteristicile și avantajele unor balerini de calitate 

Priviți că alternativă comodă a pantofilor cu toc, balerinii se vor află mereu că back-up în geantă atunci când mergi la o petrecere și vor fi mereu gata să ia locul încălțărilor înalte pentru a îți permite să dansezi o noapte întreagă.

  • Balerinii de calitate nu vor avea cusături care să jeneze piciorul, interiorul va fi creat în material ce să permită pielii să respire iar talpa, chiar dacă este joasă, va amortiza șocurile la impactul cu solul. Astfel, principalul cuvânt cu care sunt identificați balerinii este „confortul”.
  • Balerinii fac parte din acea categorie de incaltaminte pentru femei cu o varietate foarte mare de culori și stiluri, fiind disponibili de la cele mai vesele și dulci nuanțe, cu modele înflorate, buline sau cu fundițe și până la cele mai sobre și elegante culori și modele ce pot fi purtate la ținute extravagante și elegante.
  • Balerinii au devenit atât de populari și datorită faptului că pot fi foarte ușor de asortat cu o mulțime de ținute. Jeanși, rochii de vară scurte sau lungi, pantaloni din material elegati sau fuste conice, balerinii pot fi purtați cu ușurință indiferent care îți este stilul vestimentar.

Vrei să te simți elegantă și feminină fără să renunți la menținerea piciorului într-o poziție confortabilă și firească? Atunci o pereche de balerini este varianta potrivită pentru ține. Alege o pereche calitativă de balerini și, odată încălțată cu ei, cu siguranță vei simți că dansezi atunci când pășești.