Ești una dintre acele femei care ar putea purta costume de baie tot timpul? Nimic nu îți stă în cale! Descoperă în continuare cum să porți costume de baie de dimineața până seara. Aceste idei le vor schimba complet imaginea și le vor face perfecte în multe situații – nu doar zilnic, ci și pentru un eveniment mai speciale, de exemplu o petrecere într-un club la modă. Aceste sfaturi sunt cele pe care influencerii și alte fete din industria modei le folosesc. 

Pareo și costume de baie – nu numai pentru plajă

Pareo-ul este o fustă tradițională purtată de femeile din Tahiti. În prezent, este un element foarte popular al garderobei de plajă. Poate fi purtat în multe feluri: ca fustă, bluză, rochie fără bretele, bandă de șold și chiar salopetă! Este util în multe situații. 

De asemenea, se poate acoperi cu el burta gravidei, care nu trebuie expusă la soare. Pareo va ascunde, de asemenea, excesul de greutate, cicatricile și vergeturile. 

Va fi grozav ca protecție exterioară care poate fi purtată atunci când mergi la un restaurant de pe plajă. Este, de asemenea, o completare excelentă pentru un costum de baie dintr-o singură piesă și două piese – un pareo se va potrivi perfect cu ambele modele. Va crea o stilizare unică care va trezi curiozitatea și interesul celor din jur.

Cum să porți costume de baie nu numai la plajă? Într-un duet cu pantaloni scurți

În timp ce pe plajă se poartă adesea în combinație cu un pareo, atunci când ieși în oraș, merită să porți pantaloni scurți peste costumul de baie. Acesta este un truc de styling care este folosit de ceva vreme de vedete, care poartă în mod regulat costume de baie întregi  în loc de top sau tricou. Deoarece poți purta un body în acest fel, nimic nu stă în calea înlocuirii unuia cu un costum de baie vara. Mai ales că printre propunerile mărcilor populare poți găsi modele cu adevărat stilate. 

Pentru un costum de baie dintr-o bucată – anul acesta de preferință într-o culoare puternică – poți purta cu succes, de exemplu, pantaloni scurți de în sau, dacă preferi, pantaloni scurți din denim mai scurți. Plus: o geantă și sandale cu bretele subțiri într-o nuanță la fel de nebună, și cu siguranță vei ieși în evidență în mulțime. 

Bineînțeles, poți miza și pe o variantă mai discretă a stilului și poți îmbrăca un costum de baie nude cu pantaloni scurți de în de culoarea nisipului, negru sau alb. Sandalele gladiator aurii vor fi o completare neprețuită a setului. La fel ca o geantă țesută în loc de o geantă de mână tradițională. 

Fustă elegantă sau rochie și sandale alături de costume de baie – o combinație reușită

Un truc similar poate fi folosit dacă dorești să mergi la un restaurant la modă de pe litoral. Și aici, baza ar trebui să fie un costum dintr-o singură piesă în nuanțe elegante și discrete, dar în loc de pantaloni scurți, este mai bine să porți o fustă la fel de elegantă. Poate fi o fustă creion din material tricotat moale care îmbrățișează șoldurile, dar și un model ușor evazat într-o ediție plisată. 

Pentru această ținută, poartă sandale minimaliste cu toc jos, de exemplu tip bloc și un coș de răchită finisat cu piele naturală sau o geantă de mână mai elegantă, clasică. Totul depinde de locul unde mergi. Bijuteriile din aur vor completa aspectul – mai ales ca se potrivesc perfect cu pielea ușor bronzată. 

O rochie de plajă poate fi purtată cu un costum de baie, dar și ca ținută de zi cu zi, precum și pentru o petrecere de seară sau o cină. Poate fi combinată cu multe piese și accesorii, iar atunci va îndeplini alte funcții. Dacă îi adaugi o pălărie și sandale, vei crea o ținută pentru o excursie de vizitare a obiectivelor turistice. Și când o completezi cu șlapi și ochelari de soare eleganți, vei arăta grozav pe plajă.