Notino este considerat cel mai bun magazin online de frumusețe din competiția numită Ranking Zaufanych Sklepów din Polonia. Are peste 82.000 de produse unice – parfumuri, cosmetice și produse de machiaj – aduse de la 1.500 de branduri globale sau locale, cunoscute în întreaga lume. Magazinul are și noutăți în domeniu, produse premium și parfumuri bestseller de calitate excepțională, care sunt cele mai vândute și în ediție limitată. 

MAC – un brand de lux creat de profesioniști

Produsele Make-up Art Cosmetics sunt cunoscute în mod obișnuit MAC și cuprind o gamă variată de cosmetice decorative profesionale. Acestea includ numeroase produse pentru ten și machiaj extrem de artistic, într-o varietate de culori. 

Pe Notino.ro sunt deja reduceri la articolele de cosmetică decorativă profesională MAC, începând de la articole pentru îngrijirea pielii și până la instrumente de make-up, precum acele pensule pentru machiaj în ediție limitată. 

Nu rata rujurile noi, confortabile și îndrăznețe MAC de la Notino.ro!  

Despre acestea se spune că sunt persistente și în toate finisajele și culorile. Dacă îți place să ai un machiaj profesional, nu pierde ocazia de a-ți cumpăra și cosmetice pentru buze de brand MAC, care au finisaje strălucitoare, texturi cremoase și culori îndrăznețe. Notino comercializează produse MAC care te fac să arăți WOW, cum ar fi: 

 • Ruj îndrăzneț în diferite culori 
 • Contur de bază pentru ruj
 • Balsam de buze nutritiv
 • Ruj lichid mat, ruj satinat, etc.

Palete de fard MAC pentru pleoape strălucitoare și spectaculoase

Gama de farduri MAC de la Notino.ro este perfectă pentru orice sezon din an. Unele dintre acestea sunt proaspăt lansate și în ediție limitată. Majoritatea au ingrediente de calitate, aduc formule și mai bune și sunt la prețuri accesibile în e-shopul Notino.ro. 

Marca Make-up Art Cosmetics a lansat o mulțime de noutăți în acest an, o gamă diversă de produse cosmetice pentru femei, toate pline de sclipici și strălucire. O parte dintre acestea sunt o combinație de glamour și eleganță cu caracter practic street style și se găsesc și pe Notino.ro. Câteva exemple de produse must-have de brand MAC sunt: 

 • Cremă de față pentru hidratare și fermitate
 • Fond de ten matifiant, blush
 • Paletă de farduri pentru ochi, eyeliner
 • Machiaj cu acoperire ușoară pentru față și corp
 • Ser nutritiv hidratant
 • Fixator de make-up hidratant
 • Spray facial pentru fixarea machiajului
 • Pudră transparentă de fixare. 

Femeile își doresc în general un machiaj profesional, care să fie obținut rapid și de aceea adoră produsele de machiaj multifuncționale, cum ar fi acelea de brand MAC. Machiajul nu este complet dacă nu se pune accent și pe frumusețea ochilor, de aceea Notino aduce și produse de make-up marca MAC pentru gene, cum ar fi:

 • Rimel mascara pentru gene lungi și dese
 • Rimel pentru volum extrem și culoare intensă și altele. 

Notino are reduceri mari la o gamă largă de produse de lux și de îngrijire a pielii care îndeplinesc toate așteptările. Unele au reduceri pentru că sunt la promoție sau lichidare de stoc. La anumite categorii de parfumuri și cosmetice de lux, prețurile sunt mai mici pentru că sunt integrate în seturi cadou. Pentru a afla mai multe aspecte, te poți abona și la newsletter-ul acestui magazin sau poți urmări postările de pe rețelele de socializare – Facebook și Instagram. 

Notino oferă clienților și posibilitatea de a cumpăra produse personalizate, care sunt gravate cu laser cu mesaje personale și dedicații din dragoste, la cerere pe ambalaj. Mărimea textului ales depinde de mărimea parfumului ales sau a produsului cosmetic selectat. De asemenea, acest magazin are și mini-cosmetice ideale pentru a le lua în bagaje în avion sau în orice călătorie, ele conțin produse de brand (ex. deodorant, parfum, cremă hidratantă de mâini, fond de ten) și sunt denumite cosmetice travel size

Pe Notino se oferă și vouchere electronice cadou în valoare de minim 100 RON, imediat după plasarea comenzii în e-shop sau în magazinele din București, la Mega Mall și Promenada Mall.