Aika a lansat o nouă colecție de colanți damă care îți acoperă o arie largă de nevoi vestimentare ale ținutelor tale sport. În plus, modelele variate arată fabulos, iar colecția conține câte unul pentru preferințele oricui.

Purtarea colanților nu se rezumă doar la sala sau alergat. Ei poți fi combinați cu ușurință cu alte haine de damă pentru a fi integrați în ținute casual sau elegante. Oriunde îi porți, colanții de la Aika te ajută să te simți bine, confortabil și încrezătoare.

Colecția cuprinde 7 modele de bază diferite, fiecare cu atribuțiile și avantajele sale unice, care să-l diferențieze și evidențieze:

  • Colanții negri de damă cu efect push-up Shina

Acești colanți alternează materialul clasic cu fâșii din imitație de piele, poziționate în partea superioară. Efectul de push-up este dat de aceste benzi lucioase, poziționate în formă de inima în partea din spate a articolului vestimentar, continuându-se pe coapse pentru a modela și evidenția mușchii superiori ai picioarelor.

Alternarea între negru mat și negru lucios, care conferă un design distinctiv, păstrează cromatica unică, făcând colanții foarte ușor de combinat și asortat cu alte haine.

  • Colanții de damă cu gradient albastru Nami

Materialul ultra-fin și adaptabil îmbracă subtil corpul, astfel încât nici nu simți că îi porți.

Gradientul este format din două nuanțe intense de albastru, poziționate strategic: bleumarin, culoare închisă, în partea superioară pentru a da un efect de subțiere și albastru deschis în partea inferioară.

Acest fapt se îmbină cu designul cu talie înalta și cu efectul de push-up pentru a crea o aparentă alungire a picioarelor.

  • Colanții de damă negri cu imitație de piele Roku

Lunile reci nu mai sunt un impediment pentru a purta colanți. Acest model este căptușit pe interior cu blană (sintetică bineînțeles pentru că se dorește protejarea animalelor) și are talie înaltă, pentru a menține căldura. Exteriorul lucios contribuie și el la protecția împotriva frigului.

Avantajele legate de vreme nu sunt singurele care definesc acești colanți. Modelul lucios le da o aură versatilă, făcându-i în egală măsură potriviți pentru outfituri sport, casual și chiar și business, potrivindu-se foarte bine cu o pereche de pantofi cu toc.

  • Colanții de damă gri cu model gotic Sakura

În contrast cu modelul gri, puternic, cu aspect dur, materialul este moale și plăcut la atingere, mulându-se pe corp. Imprimeul este ales și poziționat astfel încât să alungeasca aspectul picioarelor.

Punctul forte al acestui articol vestimentar este materialul care absoarbe umezeala și menține pielea uscată, pentru că tu să te poți concentra pe workout fără disconfort, că să arăți din ce în ce mai bine în acești colanți.

  • Colanții de damă modelatori Aya

Avantajul distinctiv al acestor colanți constă în materialul compresiv, care modelează corpul în locuri cheie, pentru a conferi un aspect definit și atrăgător.

Fibrele colanților sunt formate din cusături de înaltă calitate, ceea ce îi face potriviți pentru activități de stretching sau care necesită o libertate mare de mișcare.

Pentru că avantajează pe oricine, modelul vine pe 3 variante de culori: violet, negru și roșu.

  • Colanții de damă negri Miyuki

Designul complex, format din elemente simple, aduce purtătoarei o aură de felină. Imitația de piele din spate conturează corpul împreună cu fâșiile din plasă de pe linia piciorului, poziționate conform mușchilor coapselor.

Dungile din plasă descoperă pielea într-un mod subtil, aducând lookul colanților într-o zonă sexy, care să te facă să te simți puternică și încrezătoare.

  • Colanții damă scurți negri Mizuki

Cum prezentarea colecției a început cu o pereche de colanți potriviți temperaturilor scăzute, vom încheia cu unii creați pentru zile călduroase.

Talia înaltă, siguranța și susținerea sunt elemente care definesc acești colanți scurți, care se termină deasupra genunchiului.

Fiind negri și simpli, se potrivesc cu orice articol vestimentar, indiferent de culoare sau stil. Ei pot fi integrați cu ușurință în ținutele de zi cu zi, pe lângă cele clasice sport.

Dacă alegi să arăți bine în colanții by Aika, alege să o faci pe termen lung. Îngrijește-i așa cum trebuie, spălându-i la mână sau la mașină la ciclu delicat, nu-i călca și nu folosi înălbitor, nu-i curăța chimic.

Combină colanții de damă by Aika cu orice bustieră care ți se potrivește de pe site, pentru a crea o ținută sport originală, sau permite-ți să fii creativă și include colanții în outfiturile tale casual.