Alin Gabor este acel medic stomatolog care te ajută să învingi teama de dentist. Cu aliură de bărbat bine și, evident, cu un zâmbet de revistă, doctor în medicină dentară, student la masterul de estetică dentară, în Dubai, dar și asistent universitar, se face remarcat, fără doar și poate, datorită activității profesionale serioase pe care o are deja, deși are doar 31 de ani. Și dacă tot urmează să faceți cunoștință cu stomatologul Alin Gabor, aflați și că este autorul cărții „CAD/CAM în Medicina Dentară”, carte după care se predă și învață la facultațile de stomatologie. 

„Am fost șef de an, am intrat primul, nu am avut nicio restanță, am fost mereu bursier, am organizat congrese încă din facultate, am scris articole de specialitate, am făcut practică din anul I până în anul VI. După ce am terminat facultatea, imediat, am început doctoratul, am scris o carte din care se predă la facultate. Înainte să aleg stomatologia, am făcut fotbal de performanță 10 ani, tatăl meu a fost fotbalist, unul dintre cei mai mari ai României și am avut o perioadă în care mi-am dorit să-l urmez. Mama este profesoară de biologie, însă întotdeauna și-a dorit să fie medic stomatolog. Din păcate nu a reușit, dar și-a văzut visul împlinit prin mine.”, declară Alin Gabor, medic stomatolog și asistent universitar, doctorand în estetică dentară în Dubai.

Asistent universitar, doctorand și cu un master în derulare în Dubai pe estetică dentară, medicul își împarte timpul între activitatea din cabinet și cea din sala de cursuri, acolo unde predă studenților de la stomatologie.  

„Dintr-o meserie prin care aduc zâmbetul pe buzele oamenilor, eu am făcut o pasiune. Nimic nu este mai plăcut decât să vezi, la final de intervenție, cum pacientul pleacă din cabinet zâmbitor și cu o mai mare încredere de sine. Culmea, mulți pacienți revin și doar pentru simple controale datorită mediului prietenos din clinică și pe care-l creez la fața locului. Așa se întâmplă și cu rolul de asistent universitar, unde am ocazia să interacționez cu studenții și să încerc să fiu acel profesor pe care mi l-am dorit mereu, să încerc să dau mai departe din experiența mea, într-un mediu friendly, dar academic totodata, cu respect reciproc. Este o satisfacție aparte când știi că ți-ai pus amprenta pe viitorul unui om, că l-ai ghidat puțin într-un mod pozitiv. Nu e ușor să fii cadru didactic, există o pregătire continuă, participări la diverse congrese și conferințe de specialitate, dar așa am acces la cele mai noi informații medicale.”, declară medicul stomatolog, Dr. Alin Gabor.

Într-o epocă în care aspectul fizic este, cu adevărat, important și determină gradul de popularitate al fiecăruia, medicul Alin Gabor recunoaște că felul în care arată l-a și ajutat, asta și ca urmare a activității constante în mediul online, unde a adunat sute de mii de admiratori, însă ceea ce-l reprezintă cu adevărat sunt acțiunile sale profesionale despre care povestește, oricând, cu plăcere și dedicare. 

„Am participat la manifestări științifice, am scris articole de specialitate și chiar o carte dedicată stomatologiei, dar lumea știe doar că am six-pack. Însă, există și oameni care privesc dincolo de ce se vede la exterior și, așa, am fost „luat la ochi” de către domnii profesori universitari ca fiind un student mai răsărit, mai pasionat și ghidat către partea academică. Așa am ajuns la catedră.”, mai precizează medicul stomatolog Alin Gabor.

Și, dacă vorbim despre activități profesionale și studii, este important să menționăm că dr. Gabor a participat la programe de perfecționare în Italia, Anglia, New York, dar și în țară, iar 

Dr. Alin Gabor este căsătorit cu frumoasa și talentata cântăreață Mălina Avasiloaie, și, împreuna, urmează să devină părinți de băiețel.