Dar ce se întâmplă când ești brusc invitată la piscina sau cabana unui prieten și tot ce ai să porți este acel costum de baie vechi plictisitor, fără formă, pe care l-ai avut de ani de zile? Te face să te simți destul de învechită.

Dacă vrei să arăți bine într-un costum de baie, află că nu este neapărat necesar să slăbești Există o serie de trucuri care te pot ajuta să arăți bine oricum.

1. Alege un decolteu adânc

Când vrei să distragi atenția de la jumătatea inferioară a corpului, pur și simplu subliniază jumătatea superioară. De exemplu, un decolteu adânc și sexy va concentra toate privirile spre bust și față. (Asigură-te totuși că costumul tău de baie are un sprijin excelent pentru sutien)

Un costum de baie cu unele detalii atrăgătoare la nivelul gâtului, cum ar fi o bandă cu contrast strălucitor, plasă sau un decolteu cu dantelă, de asemenea, direcționează privirea în sus.

2. Caută costume care „te învelesc”

Unele femei gravitează în mod natural spre costume de baie care se înfășoară, se învelesc și au forme, dintr-un motiv bun. Au descoperit că pliurile de țesătură înfășurate pe bust, talie și șolduri slăbesc.

Ai crede că pliurile de țesătură te-ar face să arăți mai largă, dar dimpotrivă. Învelitul te va face să pari subțire, deoarece un strat texturat de țesătură ascunde umflături.

3. Distrage atenția cu tipărituri și modele

Dacă nu te simți minunat când te plimbi în costum de baie, atunci un costum de baie cu imprimeu te va face să te simți mai încrezătoare.

Purtarea unui imprimeu menține ochiul în mișcare, care ajută la camuflarea oricăror umflături. Indiferent de silueta ta, vei vedea câteva curbe destul de fabuloase datorită acestor imprimeuri!

4. Evită orice lucru prea confortabil

Când cumperi costume de baie, este important să lași vanitatea deoparte și să uiți de eticheta de mărime. Caută un costum de baie care este frumos și elastic, îți îmbrățișează bustul și curge în jos. Când este prea confortabil, îți strânge bucățile mai grase și te face să arăți mai mare decât ești.

O mărime mai mare este întotdeauna o soluție ușoară. Nimeni nu va observa și vei evita să evidențiezi umflăturile în costumul tău de baie.

5. Alege culori întunecate în locuri strategice

Culoarea și amplasarea culorii te pot face să arăți subțire. Folosind culoarea în mod strategic, poți micșora în mod magic părțile corpului care sunt puțin mai „evidente”.

Culorile închise reduc la minimum zona pe care o acoperă, în timp ce culorile deschise și strălucitoare atrag atenția. Alegând un costum de baie în acest fel îți poți face talia să pară mai mică.

Ai nevoie de ajutor pentru a minimiza ceva anume?

Bust mare – Redu dimensiunea bustului purtând o culoare închisă sus și o culoare mai deschisă și mai strălucitoare în jumătatea inferioară. Pentru a minimiza sânii mari, încearcă să găsești un costum cu o culoare închisă. De asemenea, decolteurile în V măgulesc o femeie cu sâni mari și te fac să arăți sexy.

Șolduri mari – Încearcă să pui accentul în sus, alegând un costum cu multe detalii sus. Dacă este un costum din două piese, asigură-te că partea superioară are un model sau o culoare strălucitoare.

Bustul mic – Ornamentarea, florile sau șireturile pot da iluzia unui bust mai mare și, desigur, unele căptușiri ajută întotdeauna.

Tors lung – Tankini sunt costume de baie adorabile pentru femei și sunt perfecte dacă ai un trunchi lung. Topul mai lung maschează faptul că ești lungă și slabă.

Burtă mare – Caută un costum cu susținere pentru burtă. O culoare mai închisă la stomac te va ajuta, de asemenea, să estompezi această zonă. Liniile diagonale de-a lungul stomacului sunt, de asemenea, o deghizare eficientă.