Fă alegerea pantofilor într-un mod comod

A începe să cutreieri toate magazinele de profil şi a alerga dintr-un centru comercial în altul, după oferte, reduceri sau colecţii noi, poate deveni extrem de obositor, astfel că atunci când ajungi la cuperi o pereche de încălţăminte nici nu îţi mai dai seama dacă este exact ceea ce tu îţi doreai. A alege mediul online s-a dovedit a fi o alternativă extrem de avantajoasă atunci când vrei să îţi economiseşti timpul şi energia, când doreşti să cumperi relaxat şi în propriul confort.

Protejează-ţi portofelul

Cu toţii ne dorim încălţăminte de cea mai bună calitate, produsă sub semnătura brand-urilor celebre sau aflate pe podiumurile prezentărilor de modă. Însă acest fapt atrage după sine costuri foarte mari, astfel că o alternativă în alegerea pantofilor poate fi reprezentată de piața second-hand. Acest palier este deja sub amprenta calităţii şi siguranţei, ieşind la rampă cu modele şi colecţii produse la cel mai înalt nivel, însă accesibile şi la preţuri moderate. Reprezintă cea mai bună variată atunci când vrei încălţăminte de top, când adolescentul tău vrea doar sneakers în tendinţe sau când visezi un model cu tiraj limitat. Sunt modele la care se renunţă rapid, tocmai pentru a fi înlocuite cu altele, la fel de valoroase, astfel că gradul de uzură este foarte mic, iar calitatea corespunde caracteristicilor iniţiale. Apelând la conceptul SH, îţi protejezi portofelul, în acelaşi timp procurându-ţi încălţăminte în tendinţe.

Fă alegerea pantofilor în funcţie de stilul vestimentar adoptat

Nu cumpăra la întâmplare, doar pentru că s-a ivit o ocazie. Alege-ţi pantofii conform preferinţelor tale în materie de stil, astfel că dacă preferi ţinutele sport şi casual vei opta pentru încălţăminte sport, dacă adopţi frecvent look-ul formal sau elegant, vei alege pantofi clasici, iar dacă eşti pasionat de drumeţii, vei înclina către o pereche de trackers sau de bocanci.

Alege încălţăminte de calitate

Calitatea încălţămintei este dată de materialele componente, de calapod, de caracteristicile tălpii, dar şi de design. Alege să îţi procuri încălţămintea care conferă confort, stabilitate, echilibru şi flexibilitate. Protejează-ţi picioarele făcând cea mai bună alegere a pantofilor, dând importanţă texturilor, gradului de ventilaţie pe care îl asigură, protecţiei în faţa umidităţii şi  echilibrului termic pe care îl oferă. O pereche de încălţăminte produsă din fibre de înaltă calitate, care oferă confort la nivelul picioarelor şi o foarte bună stabilitate în mers, nu doar că va fi sigură pentru tine şi îţi va facilita păstrarea unei posturi corecte a întregului corp, dar va fi şi durabilă, păstrându-şi caracteristicile pentru un timp îndelungat.

Ţine cont de recomandările de întreţinere

Atunci când îţi alegi încălţămintea, va trebui să dai atenţie şi modului de întreţinere. Alege încălţăminte care se poate curăţa uşor, astfel încât să rămână sigură şi să-şi menţină aspectul pentru cât mai mult timp. Odată ce ai decis că nu este dificil să întreţii un anumit model, este obligatoriu să şi aplici metodele de curăţare, întreţinere şi depozitare.