Prima ținută a Elenei se concentrează în jurul culorilor puternice. Ea a combinat două nuanțe diferite ale unui mov vibrant, prin îmbinarea unei jachete tricotate cu o fustă lungă de satin. Materialele și textura articolelor afișează un styling elegant, care se croiește perfect pe silueta Elenei. Mai mult, sandalele cu toc subțire dau un plus de stil întregului look. Un astfel de outfit poarte fi purtat pentru zilele relaxante, când știi că principala ocupație a zilei va fi să te vezi cu prietenii tăi.

Următoarea ținută se centrează în jurului materialului tricotat. Una dintre cele mai iubite tendințe ale verii. Elena reușește să combine un costum de baie din două piese cu o rochie de plajă transparentă. Un look ideal pentru o zi pe malul mării, petrecută alături de o carte. Materialul tricotat într-un stil lejer și bretelele largi ale costumului de baie construiesc libertatea de mișcare și comoditatea pe care oricare dintre noi și-ar dori-o atunci când e în vacanță. Acest look poate fi completat prin folosirea unor bijuterii fine, din aur sau argint, o geantă oversized din paie și bineînțeles, o pereche de sandale, tip pumps, cu talpă ortopedică.

Nu în ultimul rând, croielile lejere vor defini majoritatea ținutelor acestei veri. Fie că e vorba de ținute full-oversized sau doar un articol vestimentar de acest fel, important e modul în care reușești să-ți exprimi personalitate și să-ți oferi confortul de care oricine are nevoie în vacanță. Pentru ultima ei ținută, Elena a ales o rochie tip tunică în culoarea turcoaz, cu tente portocalii și albe. Materialul vaporos al rochiei, dar și șnurul din talie, contribuie la oferirea lejerității mult căutate. Și pentru că rochia e un articol vestimentar destul de complex, acesta poate fi completată cu o pereche de încălțăminte flat și câteva accesorii simple.

Dacă ai rămas impresionată de alegerile Elenei, accesează bonprix.ro pentru a descoperi outfit-urile pe care ai putea să le ai în această vară!