Asigură-te că ai folosit toate elementele pentru CV în limba engleză

Un curriculum vitae trebuie să conțină, obligatoriu, câteva elemente: este vorba despre titlu, despre câteva detalii personale legate de starea civilă, despre obiectivele profesionale pe care le ai, despre modul de realizare a educației și formării, despre experiențele de angajare pe care le ai, dacă este cazul. Un model CV in engleza de la Cvmaker te poate ajuta să nu omiți niciunul dintre aspectele important referitoare la realizarea acestuia. 

Construiește-ți CV-ul pe baza unui model cv in engleza de la Cvmaker

Există situații în care nu este recomandată traducerea dintr-o altă limbă a informațiilor, deoarece atunci engleza vorbită la nivel formal ar avea de suferit. Tocmai de aceea, este important să îți construiești prezentarea direct în limba engleză, cu ajutorul model cv in engleza de la Cvmaker. Aceasta este una dintre variantele cele mai eficiente și cele mai rapide, mai ales că poate fi realizată din confortul casei tale, fără prea mare efort. 

Ce trebuie să conțină neapărat un CV în limba engleză? 

Nu este un standard pe care este obligatoriu să îl respecți pentru a-ți realiza CV-ul în limba engleză, însă model de CV în engleză de la CVmaker te poate ajuta să realizezi un document profesional, corect, cu ajutorul căruia să ai șanse maxime de a obține postul pe care ți-l dorești. Documentul de prezentare, ce va conține și informații despre competențe si experiență, trebuie să fie bine realizat, astfel încât să atragă atenția recrutorului și să îți aducă un avantaj competitiv considerabil în fața celorlalți candidați. 

Particularitățile unui CV în engleză

Deși diferențele între diverse tipuri de CV nu sunt remarcabile, este bine să reții că este important să respecți regulile de formatare impuse, astfel încât acestea să se potrivească cu așteptările angajatorilor. În ceea ce privește numărul de pagini, este important ca acesta să conțină una, maximum două pagini. Un astfel de document nu este însoțit neapărat de o fotografie, aceasta fiind opțională – doar dacă te simți confortabil să o folosești ca imagine a candidaturii tale.

Pentru că CV-ul tău este în limba engleză, este extrem de important ca nivelul de cunoaștere a acestei limbi să fie printre cele mai bune. Este recomandat ca engleza CV-ului tău să fie una impecabilă, astfel încât să îți crești șansele ca recrutorul să parcurgă întrega redactare, poate, va hotărî să îți acorde o șansă pentru ocuparea poziției vizate. 

Pentru a redacta un CV în limba engleză, este recomandată să nu traduci pur și simplu CV-ul din limba română, ci este de preferat să îl scrii de la 0, pe baza unui model de CV în engleză de la CVmaker. Există riscul să faci greșeli gramaticale, ba chiar să uiți să traduci unele cuvinte, ceea ce nu este, cu siguranță, deloc de dorit pentru a avea o imagine cât mai bună în fața angajatorului.