Zborul cu parapanta

Zborul cu parapanta este unul dintre cele mai originale cadouri pe care le poți oferi unui iubitor de sporturi extreme. Pentru unii, un zbor cu parapanta este o experiență ce le testează maxim limitele, în timp ce pentru alții este echivalentă cu o sesiune de terapie. Indiferent din ce categorie face parte prietenul tău, poți fi sigur că îi vei oferi acces la o experiență cu totul specială, care nu poate fi descrisă în cuvinte. Un cadou ce îl va duce direct în înaltul cerului cu siguranță va fi mult mai prețios decât un obiect cumpărat pe fugă.

Dacă vrei să îi testezi și mai tare limitele, îi poți oferi cadou chiar și o săritură cu parașuta. Îți garantăm că merită pentru reacția pe care o vei primi la acest cadou, dar și pentru amintirile pe care o astfel de experiență le va crea. 

Airsoft Counter Strike

Dacă ești în căutare de cadouri barbati atipice, rezervă-i câteva ore la airsoft, de care se va bucura alături de cei mai buni prieteni. Un joc de Counter Strike în realitate care va testa spiritul de echipă, dar și abilitatea de a face cât mai multe strategii. În cadrul acestui joc de airsoft se folosesc arme replici, echipamente militare și multe elemente care au făcut din Counter Strike unul dintre cele mai apreciate jocuri pe calculator. Crezi că e pregătit pentru o astfel de misiune?

Rafting pe râu

Tot din categoria celor mai tari experimente pe care le poți oferi cadou unui iubitor de adrenalină face parte și raftingul pe râu, în multe parcuri nationale Romania. Pe lângă adrenalina de care va avea parte, va putea admira peisaje deosebite, la care nu poți ajunge prin alte mijloace. Pare o experiență periculoasă și chiar este până într-un anumite punct, mai ales pentru începători, însă totul se va desfășura sub supravegherea unor ghizi calificați și entuziaști, care abia așteaptă să cunoască și alte persoane la fel de pasionate de adrenalină. Ca să îi oferi puțin curaj, te poți alătura și tu unei astfel de experiențe. Până la urmă, ce poate fi mai frumos decât să trăiți adrenalina în doi? 

Alege una dintre experiențele de mai sus și te asigurăm că vei rămâne în istorie cu cel mai inspirat și original cadou făcut vreodată. Cine crezi că se mai gândește să ofere cadou un salt cu parașuta sau parapanta?