Coroana – corespondentul Taurului

(21 aprilie – 21 mai)

În zodiacul țigănesc, Coroana reprezintă puterea și bogăția, două ambiții mari pe care le are orice nativ din zodia Taurului. Cei născuți în acest semn sunt firi practice, organizate și muncitoare, sunt inteligenți și știu să speculeze orice șansă pentru a face bani, chiar dacă vor depune un efort supraomenesc. Nativii zodiei Coroană au mult noroc în viață și reușesc să obțină o situație materială îndestulătoare, pentru care sunt adesea invidiați.

Steaua – corespondentul Leului

(23 iulie – 22 august)

Nativii Lei sunt patronați de Soare în zodiacul european, iar în zodiacul țigănesc au drept simbol Steaua, cea care aduce faimă, strălucire și multe succese. Nativii născuți în semnul Stelei sunt destinați să realizeze lucruri mari, să conducă și să cucerească. Fie că se afirmă în carieră sau în plan politic, fie că sunt cu un pas înaintea celorlalți, indiferent de activitatea lor, ei vor excela. Deschiși, optimiști și fermecători, vor ieși mereu cu fruntea sus, iar astrele vor fi mereu generoase cu ei.

Potcoava – corespondentul Capricornului

(22 decembrie – 20 ianuarie)

Potcoava a fost din vremuri vechi un simbol al norocului și al câștigurilor. Ea este asociată cu oamenii muncitori, perseverenți și inteligenți, care își cunosc bine limitele, dar și calitățile. Nativii din zodia Potcoavei știu cum să scoată bani din piatră seacă și, chiar dacă nu se îmbogățesc peste noapte, vor avea o viață îndestulătoare și vor obține aproape tot ceea ce își doresc. Își iubesc mult familiile și știu să le protejeze, muncesc mult și ajung să trăiască într-un confort pe care mulți alții îl invidiază.

sursa foto: 123rf.com