Fiecare nativ zodiacal a zodiacului european posedă niște caracteristici speciale care îi oferă un grad de unicitate. Se spune despre Raci că sunt familiști convinși și ușor copleșiți de emoții, dar și că Fecioarele sunt perfecționiste și capabile să analizeze rațional orice problemă. Există însă și anumiți nativi care sunt renumiți pentru faptul că nu ezită să apeleze la manipulare pentru a obține ce-și doresc. Horoscop Zilnic –  Astrele ne veghează calea în viață și ne ghidează, fiecare moment fiind înzestrat cu o însemnătate aparte. Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare semn zodiacal. Iti prezentam horoscopul redactia.ro 

Scorpion

Scorpionul este o zodie fascinantă, dar și un as al manipulării. În plus, Scorpionul este și greu de mulțumit și poate găsi cele mai banale motive pentru care să se supere pe tine. Ranchiunos și răzbunător din fire, Scorpionul nu uită niciodată atunci când cineva i-a greșit și așteaptă momentul oportun pentru a se răzbuna.

Gemeni

Gemenii au un dar natural pentru comunicare și pot folosi acest lucru în avantajul lor pentru a manipula oamenii din jurul lor. Ei sunt abili și nu au nici cea mai mică problemă în a  juca diferite roluri pentru a obține ceea ce își doresc.

Gemenii pot fi foarte persuasivi și pot crea confuzie și „haos” în jurul lor prin jocurile pe care le fac pentru a obține ce-și doresc. Ei pot utiliza informațiile pe care le obțin în conversații pentru a-și manipula interlocutorii și a-și atinge propriile interese. Nu-i interesează dacă calcă pe cadavre sau nu atât timp cât interesele lor sunt îndeplinite.

Citește horoscopul integral pe AICI.