Alege o geantă tote din piele naturală, neagră sau în culori tomnatice, alături de un palton de lungime medie, și vei reuși să combini comoditatea, versatilitatea și eleganța unei ținute. Formatul drept și încăpător, face din această geantă modelul perfect pentru tabletă, telefon, agendă, dar și alte obiecte personale. O astfel de geantă reprezintă ajutorul perfect pentru lucrurile pe care dorești să le ai zilnic alături de tine, te va face remarcată și te va ajuta să-ți definești stilul.  

O geantă de mână cu lanț reprezintă una dintre obsesiile designerilor, fiind omniprezente. Este perfectă pentru un outfit de seară, alături de o geacă de fâș. Vei reuși să crezi o ținută versatilă, stilată, dar în același timp practică. 

O geantă de mână colorată și cu imprimeuri este perfectă pentru femeile excentrice și cu personalitate tânără. Culorile pline de viață și extravagante alături de un palton cu imprimeu potrivit, vor aduce un plus de inspirație și eleganță întregii ținute.

Dacă te pasionează stilul sportiv, alege o geantă tip shopper cu imprimeu, din material textil, alături de o geacă matlasată și o pereche de încălțări aferente și vei reuși să obții o ținută potrivită de zi cu zi. 

Gențile shopper din piele naturală sunt potrivite atât la birou, cât și pentru ținutele zilnice. Datorită dimensiunilor mari, poți depozita tot ce vrei și ce nu vrei în ele. Croiala unei asemenea genți asigură comoditate atunci când o porți. 

Gentile office sunt indispensabile femeilor de afaceri, datorită designului și al utilității. Alături de o fustă, cămașă și un palton, va crea ținuta elegantă ideală pentru femeile de business, ieșind mereu în evidență. Sunt perfecte, stilate și rafinate.

3 sfaturi pentru alegerea unei genți de mână potrivite pentru femei 

În primul rând atunci când alegi o geantă, trebuie să ții cont de mărimea ei. De obicei, o geantă mare este adecvată pentru femeile care transportă mereu diverse lucruri după ele. Totodată, trebuie să ții cont de faptul că, dacă ești o femeie de statură minionă, o geantă prea mare te va face să arăți și mai mică. Dacă ești pasionată de gențile mari, încearcă să alegi una cât mai potrivită staturii tale. În schimb, dacă ești o persoană înaltă, evită să alegi genți de dimensiuni mici, cele mari ți se vor potrivi de minune. 

În funcție de stilul adoptat, alege geanta convenabilă. Pentru un stil elegant, o geantă elegantă, simplă, în culori armonioase cu articolele vestimentare, fără detalii decorative evidente, este alegerea potrivită. Pentru stilul sport, alege genți din materiale textile, potrivite unui outfit degajat și lejer. 

În ultimul rând alege o geantă de mână pentru femei care să fie mereu la modă. La CCC te așteaptă o gamă variată de genți, iar în funcție de modelul ales, vei reuși să adaugi ținutei prospețime și nu vei fi niciodată plictisitoare.