Iată top 3 motive pentru care Ia reprezintă cadoul ideal!

  1. Este printre cele mai versatile obiecte vestimentare

Ia reprezintă una dintre cele mai versatile piese din garderoba unei femei, întrucât se poate asorta cu foarte multe alte articole, pentru diverse ocazii. Aceasta poate aparține unei ținute casual, dacă are o culoare închisă, foarte intensă sau unui outfit elegant dacă are culori deschise, pastelate.  Dacă știi că persoana căreia îi achiziționezi cadoul apreciază astfel de daruri inedite, alege o ie cu mânecă lungă de la Ie Națională, care poate să fie purtată în aproape orice anotimp. Datorită versatilității, aceasta este perfectă pentru construirea unei ținute cu o pereche de jeans, colanți sau fuste. Ia se găsește într-o varietate de modele și culori, fiind un dar special pentru doamnele și domnișoarele ce nu se sfiesc să combine moda de astăzi cu tradiția românească. 

   2. Ia rezistă cu stoicism timpului

Ia reprezintă una dintre cele mai vechi piese vestimentare, fiind o parte extrem de importantă în istoria României. Aceasta nu pare să se demodeze niciodată, întrucât se află în garderoba doamnelor de generații întregi, unele lăsându-se moștenire din mamă în fiică, drept zestre. Chiar dacă este un articol vestimentar cu vechime, reușește să se încadreze perfect în orice ținută, oricât de actuală ar fi aceasta. Ia tradițională își va păstra mereu prospețimea, indiferent de perioada din care datează. Ia este unul dintre cele mai căutate cadouri pentru femei, deoarece mulți domni optează pentru acest tip de dar, fiind extrem de apreciat de către doamne. Având la dispoziție o paletă variată de modele, poți face o alegere inspirată pentru orice ocazie specială, astfel că femeia căreia îi vei dărui acest cadou, se va simți apreciată și iubită.

    3. Fiecare ie este unică în felul ei

Ia tradițională are o simbolistică aparte, întrucât aceasta prezintă diverse forme geometrice precum cercuri, romburi ori coloane sau elemente preluate din natură, de exemplu frunze și flori, ce se găsesc în diverse culori. Fiecare model este unic în felul lui, în funcție de zona țării din care aceasta provine, deoarece fiecare creator își va pune amprenta sub o formă sau alta asupra acestui articol vestimentar. Unicitatea este extrem de importantă, mai ales pentru cineva care colecționează aceste obiecte, deoarece fiecare doamnă care apreciază ia națională își dorește în garderoba sa o piesă deosebită, pe care nu o poate găsi oriunde.

Așadar, dacă dorești să achiziționezi un cadou special pentru o femeie importantă din viața ta, optează cu încredere pentru o ie tradițional românească, întrucât aceasta reprezintă darul perfect cu care nu vei da greș niciodată.

Sursă foto: Shutterstock.com