Outfit-urile feminine completate de ceasul potrivit

Atunci când se alege ceasul potrivit, trebuie ţinut cont de faptul că marii producători şi piaţa de specialitate oferă o gamă foarte amplă de ceasuri damă sofisticate şi variate, astfel că fiecare îşi poate procura modelul potrivit oricărei ţinute şi context. Codul accesorizării  ţinutelor feminine permite purtarea ceasului de mână în orice context, excepţie făcând ţinutele de seară, extrem de elegante şi sofisticate. Chiar dacă ceasul are o valoare foarte mare şi un design special, recomandările stiliştilor nu îl includ într-o ţinută elegantă de seară. Însă un ceas elegant cu o curea metalică sau din piele, poate fi inclus într-un look office sau clasic. 

Poate fi asortat cu bijuterii în aceeaşi tematică şi abordare stilistică, conferind ţinutei un aer sofisticat şi elegant. Modelele moderne de ceasuri feminine permit doamnelor şi domnişoarelor să-ţi completeze cu succes orice ţinută de zi, urban casual, sport sau effortless. Astfel, un ceas cu dimensiuni mari, dotat cu o multitudine de funcţii va cadra perfect cu pantaloni cargo şi topuri, cu sacouri din in şi pantaloni strâmţi, cu un sarafan din blugi sau cu o fustă lungă şi largă purtată cu o jachetă scurtă. 

Sursa de imagine: Ilya Oreshkov / Shutterstock.com

Ceasul şi accesoriile feminine 

O ţinută feminină capătă noi valenţe stilistice atunci când este accesorizată corect şi echilibrat. Luând ca punct de referinţă un ceas Fossil rafinat şi modern, se pot face combinaţii extrem de speciale şi unice cu restul accesoriilor care vor crea un look feminin. Astfel, cureaua metalică a ceasului va putea fi asortată cu rama ochelarilor de soare şi cu un colier generos. De asemenea, se pot crea cadre foarte echilibrate alegând o pereche de cercei lungi, potriviţi cu design-ul ceasului, şi adăugând un singur inel voluminos pe mâna pe care este purtat ceasul. 

Design-ul sofisticat al unui ceas de damă se poate contopi perfect într-o împletire plăcută între nuanţa cadranului şi cromatica  unor brăţări realizate din pietre semipreţioase. Astfel, paleta de accesorii feminine se va echilibra perfect dacă ceasul purtat este potrivit outfit-ului ales, dar şi celorlalte accesorii.

Sursa foto: Pixel-Shot / Shutterstock.com