Prin noua sa colecție, Colourful Life, brandul propune o gamă variată de încălțăminte ce jonglează superb cu nuanțe viu colorate, fiecare având o varietate de stiluri. Fie că îți dorești o pereche de pantofi sport comozi pentru o zi la job sau niște tocuri pentru un eveniment special, DEICHMANN e alegerea corectă. 

toc-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Colourful Life anunță într-adevăr că sezonul cald este aici, fiind nevoie să lăsăm deoparte look-urile monocrome sau minimaliste și să încercăm ceva mai experimental. Feminin, curajos și îndrăzneț – totul cu un strop de culoare intensă. Mai mult de atât, colecția combină cele mai populare tendințe ale momentului cu prețurile rezonabile, fiind accesibile oricui este în căutarea unor produse calitative care nu necesită investirea tuturor economiilor. 

DEICHMANN îmbină frumusețea unei game de încălțăminte cu puțină carismă, arătând totodată și flexibilitatea din punct de vedere stilistic al pantofilor. 

Descoperă noua colecție Colourful Life în magazinele DEICHMANN, online pe www.deichmann.ro. Descarcă aplicația D+ pentru a aduna puncte și a le valorifica în diverse beneficii.