Adună primele 3 numere din data nașterii, și anume ziua și luna în care te-ai născut și vei afla ce semnificație au. Sunt la fel de importante precum numărul destinului, dar acesta se calculează adunând toate numerele din data ta de naștere, de la numărul zilei, al lunii la cel al anului.

Numărul destinului poate arăta diverse aspecte din viața ta, personalitatea ta, șansele pe care le poți primi în momentele cruciale. Dar primele 3 numere din data nașterii te avertizează asupra perioadelor critice din viață, asupra problemelor care pot apărea când te aștepți mai puțin.

Adună primele numere din data nașterii

Când te gândești la data nașterii, mai întâi te gândești la ziua în care ai venit pe lume și luna respectivă, iar acestea reprezintă primele 3 numere din data nașterii.

Spre exemplu, data de 26 mai este exprimată matematic cu numerele 2, 6 și 5 pe care trebuie să le aduni până rămâne un singur număr. Astfel că vei obține 2+6+5 = 13, 1+3 = 4.

În numerologie, numerele care reprezintă ziua și luna nașterii au valențe protectoare și te invit să faci și tu acest calcul simplu plecând de la ziua și luna în care te-ai născut și apoi să citești cum te protejează vibrația acestor numere.

Ce arată numerele care ne protejează destinul!

Numărul 1

Dacă numerele care reprezintă ziua și luna ta de naștere însumate ajung la numărul 1, atunci se poate spune că beneficiezi de o energie protectoare puternică. Numărul 1 este numărul personalităților puternice, care fac față tuturor greutăților. El are în mod special o influență benefică în ceea ce privește dezvoltarea personalității și a puterii tale interioare. Numărul 1 este un scut care te poate proteja de decepții, fie ele sentimentale sau de altă natură, și de emoțiile negative pe care le vei avea în cazul eșecurilor.

Numărul 2

În multe culturi ale lumii, numărul 2 este considerat un număr norocos și se spune că veștile bune vin mereu în pereche. Ca număr protector al destinului, acest număr este deosebit de puternic și te poate ajuta împotriva deciziilor nepotrivite și neinspirate, în momentele de cumpănă și în momentele critice din relația de cuplu. Se spune că cine beneficiază de protecția numărul 2 va face o alegere foarte bună în ceea ce privește căsătoria și nu va niciodată pus în fața unui divorț regretabil.

Numărul 3

În numerologie, 3 este asociat cu norocul și șansele. Ba chiar există o vorbă veche pe care am auzit-o la mai multe popoare: a treia oară e cu noroc! Dacă acesta este numărul tău protector, înseamnă că multe ori în viață vei primi o șansă, chiar și atunci când crezi că norocul tău s-a terminat. Vibrația protectoare a numărului 3 va ține departe marile ghinioane sau te va sprijini să repari și să recuperezi ceea ce s-a pierdut din viața ta. Fii optimistă, chiar dacă viața te încearcă, pentru că lucrurile se îndreaptă!

Numărul 4

Una dintre cele mai puternice caracteristici ale acestui număr este justiția. Dacă el este numărul protector al zilei tale de naștere, viața îți va oferi întotdeauna șansa să faci ceea ce este drept, să te corectezi, să evoluezi, să faci totul mai bine și mai ales să beneficiezi de ceea ce meriți. Numărul 4 face dreptate când lucrurile îți scapă de sub control și vei găsi portița de a descoperi adevărul. Pe de altă parte, acest număr arată că și tu trebuie să fii corectă, pentru a beneficia de dreptate.

Ce mesaj transmite data nașterii

Numărul 5

Vibrațiile acestui număr sunt asociate cu echilibrul, sănătatea, fertilitatea și căsnicia. Este un număr care te protejează din aceste puncte de vedere și care emană energii pozitive asupra eului tău interior. Dacă îți menții cu grijă echilibrul emoțional și mental, îți vei proteja și sănătatea, și viața intimă, și relația de cuplu și căsnicia. Te-ai născut într-o zi ocrotită de numărul 5 și vei avea norocul să îți faci o familie frumoasă sau cel puțin așa prevăd numerele din viața ta, dar depinde și de tine!

Numărul 6

Este primul număr perfect, conform teoriilor lui Pitagora, și primul număr care înseamnă împlinire. Este asociat totodată cu puterea ocrotitoare a iubirii, cu preștiința și abilitățile extrasenzoriale, dar și cu armonia. Dacă ziua ta de naștere este ocrotită de numărul 6, destinul tău ar trebui să fie unul echilibrat și să nu te confrunți cu pierderi dureroase, care nu pot fi înlocuite. Tu trebuie să ai mereu încredere în puterea iubirii, iar vibrațiile acestui număr te vor sprijini când îți este mai greu.

Numărul 7

Acesta a fost numărul creației și al vieții cu mult înainte să fie asociat cu puterea lui Dumnezeu și credința creștină de azi. Este un număr ale cărui vibrații sunt foarte puternice, iar dacă este numărul ocrotitor al zilei tale de naștere, te poți considera norocoasă. Destinul tău va fi mereu îndrumat de o forță puternică și benefică, vei avea înțelepciunea necesară să faci alegerile corecte și să nu te aventurezi în riscuri inutile. Este un număr al echilibrului care te avertizează când apropie hazardul în viața ta.

Numărul 8

Este simbolul infinitului, dar simbolizează în multe culturi fertilitatea, abundența, puterea și înțelepciunea de a lua decizii. Dacă acest număr îți ocrotește ziua de naștere, se pare că ai șanse mari să îți croiești un destin înalt, să te ridici peste ceea ce ți-a fost dat la început și să capeți mai multă putere pe măsură ce te maturizezi. Este vorba despre puterea înțelepciunii și despre harul de alege mult mai ușor decât alții între bine și rău, astfel încât mai multe persoane din jurul tău să capete beneficii, nu doar tu.

Numărul 9

În scrierile filosofice vechi numărul 9 este adesea asociat cu Raiul, cu Șambala, cele două ceruri și Paradisul. Mulți numerologi consideră că este numărul celor aleși, iar cine este ocrotit de numărul 9 va realiza foarte multe în viață și va avea puterea să treacă peste toate obstacolele. Totodată este numărul puterii, al logevității, al personalităților cu trăsături de lider, care nu se lasă intimidate și care știu că drumul vieții lor trebuie să meargă drept pentru a fi cu adevărat mulțumite.