Totuși… sunt parfumurile cu feromoni atât de eficiente? Recenziile spun că acestea pot atrage cu adevărat atenția asupra ta.


Oamenii experimentează lumea prin diferite simțuri: auzul, vederea, atingerea și mirosul. Deși ultimul nu pare întotdeauna important pentru noi, de fapt, capacitatea de a percepe mirosurile are o mare importanță în viața noastră. Un rol important este acordat simțului olfactiv și atunci când ne alegem un „suflet pereche”, pentru că pe lângă aspect și carismă, ne poate atrage și un miros deosebit al unui potențial partener. Uneori este foarte posibil să îmbunătățim această aromă proprie, folosind parfumuri cu feromoni. În plus, un astfel de parfum în sine miroase plăcut și conține substanțe speciale despre care se crede că intensifică atractivitatea.

Aceste substanțe contribuie la faptul că oamenii încep să se simpatizeze, să comunice, să formeze cupluri, etc.
Prezența unor astfel de substanțe în parfumuri, conform afirmațiilor producătorilor, contribuie la intensificarea atractivității în ochii sexului opus. În plus, față de un miros plăcut ca atare, feromonii din compoziția parfumurilor influențează anumite zone din creier, ceea ce explică acțiunea lor și modul în care se deosebesc de un simplu parfum bun cu o aromă încântătoare.

Cum și de ce au ajuns să fie folosite în parfumerie?

Începând cu 1989, industria parfumurilor a trecut la o nouă etapă de creare a parfumurilor. Imediat după apariția lor, acestea au provocat o avalanșă destul de mare de recenzii și comentarii. Prin urmare, dezbaterea despre faptul dacă parfumurile cu feromoni ajută cu adevărat, a durat mult timp. Apoi, în America, pentru prima dată a debutat o colecție de apă de toaletă cu afrodiziace. După ce a fost aflat scopul lor, un val de indignare a cuprins întreaga lume, care a fost în curând „înecat” de recenzii entuziaste.

Cum funcționează?

Pentru recunoașterea mirosurilor afrodisiace în corpul uman este responsabil organul lui Jacobson. Această descoperire a fost făcută relativ recent – anterior se credea că există doar la animale. Acesta este situat în nazofaringe și este capabil să recunoască doar anumite tipuri de mirosuri. Nu contează intensitatea acestuia, ci semnalul pe care îl transmite către creier printr-un canal special. Componentele în sine nu au un sunet puternic, dar sunt simțite de oameni la nivel inconștient atunci când sunt contactate la o distanță apropiată. Un afrodiziac modifică comportamentul, starea fiziologică și emoțională sau metabolismul altor indivizi din cadrul aceleiași specii.


Trebuie să se înțeleagă clar că astfel de substanțe sunt produse de glandele de secreție externă. În diferite perioade ale vieții, concentrația lor poate varia. Cu ajutorul parfumurilor, putem influența aceste procese. Fiecare persoană are un miros unic. Și acesta este, de asemenea, un instrument important, cu ajutorul căruia poți influența oamenii din jurul tău. De multe ori această aromă pur și simplu te înnebunește, crește dorința sexuală și atașamentul emoțional. Acesta este modul în care funcționează feromonii în natură. Parfumierii au învățat să adauge aceste substanțe în produsele lor, creând parfumuri unice cu feromoni. Poți cumpăra astfel de produse pentru femei și bărbați din magazinul online de produse cosmetice și parfumerie MAKEUP.


Unul dintre cele mai seducătoare arome este parfumul Don’t Ask Me Permission al lui Simone Andreoli, pe care mulți îl numesc cel mai bun parfum cu feromoni pentru atragerea bărbaților. Lichior dulce de fructe, pudră de vanilie și frișcă cu un strop de lămâie – acest cocktail chiar te amețește! Dacă ești în căutarea celui mai bun parfum cu feromoni pentru femei https://makeup.ro/categorys/724015/, îți recomandăm, de asemenea, parfumul Tiziana Terenzi Kirke. Acesta a fost dedicat zeiței insidioase Circea sau Kirke, care a fermecat călătorii naivi cu ajutorul unei poțiuni magice. Aceasta trezea o dorință pasională în oaspeții lui Circea, așa că și compoziția Kirke s-a dovedit a fi seducătoare și ispititoare. Fructele exotice coapte pe un fond luminos de mosc transformă parfumul într-o experiență de neuitat. Dacă vorbim despre parfumurile orientale cu ulei cu feromoni, parfumul pentru femei Ard Al Zaafaran Dar Al Hae are o compoziție apetisantă.

Astfel în lumea aceasta sunt o varietate de parfumuri, dar la drept vorbind de obicei, oamenii sunt atrași nu de un miros abstract, ci de persoana în sine, iar mirosul aici doar condimentează această stare. Așadar, poartă-ți parfumul preferat cu o stare de spirit înălțătoare, iar succesul în viața va veni de la sine!