Tehnologia luminii intens pulsate a fost dezvoltată de mulți ani, de către oamenii de știință și a fost folosită de saloane de înfrumusețare, ca instrument de îndepărtare a părului și de tratare a zonelor cu păr nedorit. Companiile au realizat numeroase produse premium, capabile să elimine părul nedorit de pe corp, oferind și calități de înfrumusețare a pielii.

Prin folosirea unui epilator IPL se acționează asupra foliculului pilos și se previne creșterea viitoare a părului. Un astfel de dispozitiv mic și compact poate fi utilizat cu ușurință pe orice parte a corpului (axile, zona bikinilor) pentru a îndepărta părul nedorit. Dispozitivul nu lasă niciun disconfort pe piele în timpul tratamentului, lumina intens pulsată nu produce daune pielii și nu există niciun risc de apariție a unor afecțiuni sau boli.

În prezent, există numeroase dispozitive pentru tratamentul de epilare pe o anumită zonă localizată, încât nu știi ce ai putea alege. La saloanele de înfrumusețare, prețurile pentru epilare pot varia în funcție de complexitatea aparatului și eficiența rezultatelor.

Pentru a afla ce produs este mai bun în ziua de astăzi, este nevoie de un nivel de examinare a diferitelor opțiuni de funcționare. Un epilator Philips Lumea Advanced SC1994/00 dispune de mult mai ulte funcții decât un epilator clasic. În primul rând, Philips Lumea utilizează tehnologia luminii intens pulsate (IPL) și eficiența sa este maximă. Acest tip de epilare oferă multe avantaje, datorită caracteristicilor sale deosebite și anume: 

  • este recomandat persoanelor care au un contrast suficient de intens între culoarea pielii și cea a firelor de păr, dispozitivul fiind eficient pentru părul blond închis, negru și brunet
  • oferă rezultate excelente în ceea ce privește eliminarea completă a firelor de păr nedorite, pe diferite zonele ale corpului (ex. axile sau zona bikinilor)
  • procedura este non-invazivă, înlăturarea părului se face în mod delicat și sigur
  • după tratament pielea va fi netedă și va avea un aspect întinerit.

Despre această epilare, cu tehnologie avansată, se poate spune că are o eficiență ridicată, deoarece oferă rezultate imediate. Efectele terapiei sunt impresionante și durează o perioadă îndelungată de timp, reducerea creșterii părului fiind în procent de 85% după numai 3 utilizări.

Durata unui tratament poate fi doar de câteva minute, iar disconfortul este mic. De exemplu: 

  • în cazul picioarelor, de la genunchi spre gleznă, epilarea durează 15 minute 
  • îndepărtarea părului din zona axilelor se face în 2,5 minute
  • pentru îndepărtarea părului din zona bikini sunt necesare doar 4 minute.

Prin alegerea acestei metode de epilare, concepute pentru brațe, axile, picioare, abdomen și zona bikinilor, se poate elimina disconfortul de smulgere a firelor de păr, care apare la alte sisteme de epilare (cu ceară).

Dacă nu ai încercat încă un epilator de acest fel, o poți face acum! Vei vedea că tratamentul este grozav și potrivit nevoilor tale. În timpul verii, este esențial să arăți bine și să te simți minunat, să ai pielea frumoasă și catifelată. Alege o astfel de tehnologie IPL pentru îndepărtarea părului nedorit, mai ales că procedura este 100% sigură. 

Indiferent ce planuri ai pentru vacanță, fie că mergi la mare, la plajă, sau într-o excursie la munte, cert este că vei arăta grozav, pielea ta după epilare va avea un aspect plăcut și întinerit. După un astfel de tratament, te vei simți instantaneu mai încrezătoare și mai frumoasă în această vară.